Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digita uudistaa talouden- ja toiminnanohjauksen eCraftin toimittamalla Microsoft Dynamics -kokonaisratkaisulla

ReferenssiDigita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille – ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä. Valtakunnallisen jakeluverkon ylläpito ja ympärivuorokautisen saatavuuden varmistaminen onkin Digitalle merkittävä osa ydinliiketoimintaa. Luotettavan ja laadukkaan toiminnan tueksi yritys kaipasi toiminnanohjausjärjestelmää, joka skaalautuu ja taipuu yrityksen liiketoiminnan kehittymisen mukana palvelemaan nykyisten lisäksi myös uusia liiketoiminta-alueita.


Tavoitteena liiketoiminnan mukana kehittyvä järjestelmä

Digitan käynnistäessä uusia liiketoimintoja, kuten Data Center- ja IoT-palveluja, yhtiö tunnisti, että toiminnanohjausratkaisut vaativat myös uudistamisen, jotta ne parhaiten palvelevat liiketoiminnan tarpeita toimintatapojen muutoksessa.

Reaaliaikainen häiriöviestintä sekä loppukäyttäjien järjestelmän mobiilikäyttö ja kenttätyönohjaus muodostuivat tärkeiksi valintakriteereiksi uutta järjestelmää valittaessa.


Ratkaisu suoraan pilvestä


Toiminnanohjausratkaisun haluttiin toimivan nimenomaan suoraan pilvestä. Aiemmin pääasiallisesti on-premises –tyyppisesti toteutuksia hankkinut Digita halusi välttää uuden järjestelmän ajautumista samaan hankalasti hallinnoitavaan tilaan, johon nykyisten ratkaisujen kanssa oli päädytty. Teknologiaksi uudelle toiminnanohjauskokonaisuudelle valikoitui Microsoft Dynamics NAV & Microsoft Dynamics 365 ja sen eri toiminnallisuudet Microsoft-pilvialustalta toimitettuna. eCraft valittiin kumppaniksi vahvan liiketoiminta- ja kenttätyöymmärryksen sekä kovan Dynamics 365- osaamisen ansiosta.


Microsoft Dynamics 365 häiriöviestinnän ja kenttätyön optimoinnin ytimessä

Digita vastaa tv- ja radioverkon toiminnasta ja ylläpidosta valtakunnallisesti. Yksi Digitan liiketoiminnan kriittisimmistä tehtävistä liittyykin tv- ja radioverkon häiriötilanteisiin, jotka on saatava hallintaan ja korjattua mahdollisimman nopeasti. Häiriöistä on myös viestittävä loppuasiakkaille reaaliajassa.

"Microsoftin Dynamics 365- ja Dynamics NAV -teknologioilla pystytään toteuttamaan Digitan toiminnanohjauskokonaisuus, johon O365 -palvelut nivoutuvat saumattomasti. Järjestelmäkokonaisuus tuo mukanaan myös tiimityöskentelyä ja tiedonjakamista tukevia työkaluja ", Sami Salmela, tietohallintojohtaja Digitalta kertoo.


Yhteistyötä suunnitellaan pitkällä tähtäimellä: Tulevaisuus rakentuu IoT-bisneksen ympärille

Nyt käynnissä oleva hanke on laajuudestaan huolimatta vasta ensimmäinen palanen kokonaisuudesta, jonka myötä tavoitellaan kannattavaa yhteistyötä pitkälle tulevaisuuteen. Digitan liiketoiminta uudistuu vahvasti, ja tästä osoituksena yrityksellä on IoT (Internet of Things) sekä DataCenter (konesali) -palveluihin keskittyneet omat liiketoiminnot.

”On erityisen hienoa eCraftille päästä toteuttamaan tätä hanketta sekä rakentamaan kumppanuutta niin ainutlaatuisen yrityksen kanssa kuin Digita. Jo ensikeskusteluista lähtien oli vahva tunne, että kyvykkyytemme toimittaa laajoja ratkaisukokonaisuuksia, joissa yhdistyvät kokemukseen perustuva osaaminen palveluliiketoiminnan ja kenttätyönohjauksen prosesseista sekä Microsoft Dynamics - teknologia, vastaisi erinomaisesti Digitan tarpeeseen”, Toni Tahvanainen, asiakkuuspäällikkö, eCraft.

Lue koko referenssi sivuiltamme >>Lisätiedot ja yhteydenotot:

Toni Tahvanainen, Asiakkuuspäällikkö
eCraft Oy Ab
050 410 9546
toni.tahvanainen@ecraft.com

eCraft Oy Ab on IT- ja konsultointipalveluihin keskittynyt yritys, joka toimii Espoossa, Tampereella, Vaasassa ja Malmössä. eCraftilla työskentelee noin 200 ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan sekä sovelluskehitykseen ja infrapalveluihin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli noin 19 miljoonaa euroa.

Suosittelija:

"eCraft tarttui aktiivisesti haasteeseemme löytää kokonaisvaltainen SaaS-ratkaisu korvaamaan kompleksiseksi muodostunut järjestelmäkokonaisuutemme. eCraft pystyi hienosti sisäistämään toimintamme tarpeet ja yhdistämään tarpeemme Microsoft SaaS-palveluiden mahdollisuuksiin. Ammattitaito ja sen aktiivinen jakaminen projektin valmisteluvaiheessa tekivät eCraftin valinnan projektin toteutuskumppaniksi helpoksi."

Sami Salmela, tietohallintojohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
eCraft Oy Ab logo

Tiedot

Tilaaja: Digita
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toni Tahvanainen, +358 (0)50 410 9546, toni.tahvanainen@ecraft.com

Lisätietoja

Yritysprofiili eCraft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft Dynamics NAV

Siirry yrityksen profiiliin eCraft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

eCraft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

eCraft - Muita referenssejä

eCraft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia