Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digiperehdytykset - kiinnostavampi ja joustavampi tapa perehdyttää

BloggausPerehdytys on työsuhteen tärkein koulutus ja siihen kannattaa panostaa. Hyvin tehty perehdytys tekee uuden työn aloittamisesta sujuvampaa ja parantaa tuottavuutta - sekä auttaa välttämään ikäviä väärinkäsityksiä. Moni yritys digitalisoi perehdytysprosessiaan tehdäkseen siitä sujuvamman ja samalla tasa-arvoisen kaikille työntekijöille.

Digiperehdytyksellä oikea-aikainen ja motivoiva perehdytys

Digiperehdytyksestä saa helposti kiinnostavamman

Digiperehdytys voi olla perinteistä perehdytysvihkoa monipuolisempi ja sisältää videoita, äänitiedostoja ja tehtäviä. Kiinnostavaan perehdytykseen keskitytään paremmin, se tehdään varmemmin ja ennen kaikkea se on mukavampi tutustuminen uuteen työympäristöön. Videot työkavereista ja asiakkaista tekevät yrityksestä tutumman ja viestivät tehokkaammin oman työn merkityksestä. 

Perehdytyksen suorittaminen on verkossa joustavampaa

Yhä useampi suorittaa digiperehdytyksen jo ennen ensimmäistä työpäivää - tunnukset perehdytysalustalle saa työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä ja ensimmäisenä työpäivänä tunnetaan jo perusasiat uudesta työpaikasta. Tästä on erityistä apua nuorille työtekijöille jotka vasta opettelevat työelämätaitoja. 

Digiperehdytys on aina käden ulottuvilla - vaikka omalla älypuhelimella. Tämän ansiosta asioiden oppiminen ei viivästy vaikka perehdyttävä esimies joutuisikin juoksemaan kiireiseen asiakaspalaveriin tai sattuisi sairastumaan.

Digiperehdytyksen suorittamisella on seuranta

Digiperehdytyksessä on mahdollista seurata suorittamista. Voit siis varmistaa että työsuhteen tärkein koulutus käydään aidosti läpi ja keskeisimmät asiat sisäistetään. Analytiikan avulla näet myös miten teidän perehdytettävillä keskimäärin menee - onko tiettyjä aiheita jotka kiinnostavat erityisesti tai joissa on erityisiä haasteita?

Digiperehdytys kulkee mukana arjessa

Moni perehdytyksessä läpikäyty asia tulee ajankohtaiseksi vasta viikkojen tai kuukausien päästä. Milloin palkat tulivatkaan tilille? Mitä piti tehdä kun sairastuu? Kenelle soitan kun unohdin tunnukseni tuntikirjausjärjestelmään?

Digiperehdytys kulkee älypuhelimessa mukana ja on saatavilla kun on aika tarkistaa ohjeet, eikä esimiehillä mene enää aikaa näihin kysymyksiin vastaamiseen. 

Digiperehdytys on helppo päivittää

Muuttuiko työterveyslääkärin yhteistiedot? Tuliko palkkahallintaan henkilöstövaihdos? Digiperehdytys voidaan päivittää reaaliaikaisesti, eikä siitä jää pyörimään vanhentuneita versioita. Parasta tässä on se että muutokset voi tehdä nopeasti suoraan oppimisalustalle ja julkaista välittömästi, eikä perehdytysvihkoa tarvitse kierrättää taittajan kautta.

Lue lisää

Perehdytysopas.fi

Digiperehdytys: ohjeita sähköisen perehdytyksen toteuttamiseen

Digioppimisen liiketoimintahyödyt - mitä koulutuksia kannattaa viedä verkkoon ja miksi?

Pinterest
Vuolearning Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vuolearning kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Omat tagit

perehdytys

Siirry yrityksen profiiliin Vuolearning kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vuolearning - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Vuolearning - Muita referenssejä

Vuolearning - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia