Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digimarkkinointi jalostui verkkopalvelukumppanuuteen

ReferenssiNBO eli New Business Office Oy on yritysten välisen ratkaisumyynnin ulkoistamiseen erikoistunut helsinkiläinen konsultointiyritys. Liukuhihnamallilla toimivista buukkausfirmoista NBO:n erottaa heidän syvällinen tuntemuksensa TOP2000-yrityksistä* ja asiantuntijatasoinen keskustelutaito businesspäättäjien kanssa.

Yhteistyö laajeni verkkosivuihin

Digimainonta todettiin alusta asti toimivaksi ja liikennettä kertyi kustannustehokkaasti, mutta mainosten keräämää dataa ja verkkosivuliikennettä analysoimalla huomasimme, että sivuston liikenne ei konvertoidu toivotulla tavalla yhteydenotoiksi asti. Parantamisen varaa oli myös NBO:n edellisen verkkosivukumppanin ylläpitopalveluissa ja sivuston kehitystoiveisiin vastaamisessa.

Louhoksen koodisepät astuivat kuvaan, ja kartoituspalaverin jälkeen uuden verkkosivun rakentaminen saatiin sulavasti liikkeelle. Alun perin oli tarkoitus vain siirtää vanha sivusto lähes sellaisenaan WordPress-ympäristöstä Louhoksen omalle alustalle, mutta lopulta sivuston ulkoasu päivitettiin nykyaikaan ja käyttöliittymä hiottiin vastaamaan kohdeyleisön tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Täysimittainen digimarkkinoinnin kumppanuus

Nykyään palvelemme NBO:ta verkkosivujen ylläpitämisessä ja kehittämisessä sekä kaikissa digimarkkinointiin ja -mainontaan liittyvissä asioissa aina suunnittelusta toteutukseen. Yhteistyön edetessä kiitosta ovat saaneet Louhoksen näkemyksellisyys ja kehitysideat muuttuvassa liiketoimintakentässä sekä joustavuus ja nopea reagointikyky aina kun muutoksille koetaan tarvetta.

Toimiva yhteistyö mahdollisti NBO:n sisäisen New Business -myynnin alasajon 31.12.2021. Toisin sanoen voi sanoa, että Louhoksesta on tullut NBO:n myyntiresurssi. Jani Ojala kuvailee työtämme mm. seuraavasti:

"Kun Louhos on meille jotain luvannut, se on tehty just eikä melkein. Budjetit ja muut liikkuvat osat ovat aina menneet siten, että suunniteltu pitää. Tätä ainakin itse arvostan ostajana kovasti."

Myös Louhoksen näkökulmasta yhteistyö NBO:n kanssa on toiminut ihanteellisesti. Meidän on helppo onnistua työssämme, kun ammattitaitoomme luotetaan, ja kaikkiin tarpeisiin löydetään ratkaisu avoimen keskustelun kautta yhdessä asiakkaan kanssa. Eli homma toimii ja kaikki voittavat!

Suosittelija:

"Kun Louhos on meille jotain luvannut, se on tehty just eikä melkein. Budjetit ja muut liikkuvat osat ovat aina menneet siten, että suunniteltu pitää. Tätä ainakin itse arvostan ostajana kovasti."

Jani Ojala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: NBO - New Business Office Oy
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Yliluoma

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia