Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digilounaan kattaminen

ReferenssiLounasaikaan on kiire, aika täyttyy kokouksista ja tehtävistä. Ulkona on koiranilma ja hyvässä lounaspaikassa pitkä jonotusaika. Lounasajan voi viettää paremminkin ja kuluttaa aikansa tärkeämpään tai hauskempaan.


Delisnap on palvelu, jossa yritys tarjoaa työntekijöilleen lounasetuna mahdollisuuden digitaaliseen lounaaseen: asiakas saa suoraan työpaikalleen hyvän ja ravitsevan lounaan parhaista paikallisista ravintoloista. Palvelu toimi aluksi vain verkkosivuna, mutta tilauksen tekemistä haluttiin helpottaa siten, että asiakas voi tilata aterian mobiilisti mistä tahansa suoraan työpaikalleen.

Delisnapin mobiilisovellus luotiin nollasta

Tilaamisen helpottamiseksi Rakettitiede kehitti Delisnapin kanssa palveluun mobiilisovelluksen, jolla asiakas voi tilata lounaan työpaikalleen mistä tahansa ja se toimitetaan aina oikeaan aikaan työpaikalle. 

Projekti aloitettiin kartoittamalla yhdessä Delisnapin kanssa sisältö ja tavoitteet, ja kokenut kehittäjämme suunnitteli yhteistyössä Delisnapin kanssa sekä ohjelmiston arkkitehtuurin että designin. 

Projektissa käytettiin Facebookin kehittämää uutta React Native -ohjelmointialustaa, joka mahdollistaa natiivin Android- ja iOS -sovellusten kehittämisen yhtaikaa hyödyntäen JavaScript-ohjelmointikieltä. React Native sopii sekä laadukkaaseen, että varsinkin nopeaan mobiilisovellusten rakentamiseen: alustojen yhteisen koodin määrä on Delisnapin tapauksessa yli 93%. Jäjelle jäävä pieni osa koostuu mobiilikäyttöjärjestelmien omista totutuista konventioista, jotta käyttökokemus saadaan molempien käyttöjärjestelmien ystäville mahdollisimman luontevaksi.

Sovellus tilaukselle, logistiikalle ja maksujärjestelmille

Työntekijä tilaa mobiiliappin tai webisivuston avulla laadukkaan lounaan mistä tahansa suoraan työpaikalleen nautittavaksi yhtaikaa kollegojensa kanssa. Työntekijä voi maksaa lounaan itse luottokortilla ja halutessaan hyödyntää lounasetua. Palveluun on integroitu tunnetut maksujärjestelmät ja e-laskut, jotka voidaan käsitellä normaalisti yrityksen maksuprosessissa. 

Ravintola saa tilauksen sähköpostitse ja valmistaa annokset noutovalmiiksi sovittuun aikaan. Palvelu myös muistuttaa ravintolaa automaattisesti annosten valmistamisesta.

Delisnapin kuljettajille on oma sovelluksensa, joka ohjaa heitä hakemaan lounaat oikeista ravintoloista ja toimittamaan ne asiakkaalle oikeaan aikaan. Kuljetus tapahtuu aina kaikille asiakasyrityksen työntekijöille samaan aikaan.

Työntekijä saa tiedon lounaan saapumisesta sähköpostiinsa tai puhelimeen vähän ennen aterian saapumista, ja voilà, yhteinen digilounas on katettu!

Kokenut tekijä mahdollistaa nopean ja tehokkaan tuotekehityksen 

Pienehköt hankkeet onnistuvat tehokkaasti yhdenkin kokeneen tekijän voimin ja laaja-alainen osaaminen varmistaa projektin nopean läpiviennin. Delisnapille tehty mobiilisovellus oli testivalmis vajaassa kahdessa kuukaudessa ja valmiina asiakkaalle pian sen jälkeen.

Delisnap on ollut tyytyväinen projektin läpivientiin ja toteutuksen tuomaan kokemukseen. Projektin läpivienti oli korkealaatuista ja erityisesti asiantuntijan taidot löytää ratkaisuja. “Yhteistyö ammattilaisten kanssa oli helppoa, kaikki kehitysideat ja toiveet voitiin toteuttaa nopeasti ja joustavasti”, kertoo Delisnapin hallituksen puheenjohtaja Morad Boukhari.

Laadukas digilounas nykyaikaa

Rakettitieteen kokeneen asiantuntijan toteuttama mobiilisovellus tehosti Delisnapin toimintaa ja helpottaa myyntiä. Sovellus mahdollisti Delisnapille sujuvan prosessin sekä tilauskannan nopean laajenemisen. Laadukkaan lounaan voi nyt tilata nopeasti missä tahansa suoraan Delisnapin palvelujärjestelmästä ja lounas toimitetaan aina oikeaan aikaan työpaikalle.

Suosittelija:

"Yhteistyö ammattilaisten kanssa oli helppoa. Kaikki kehitysideat ja toiveet toteutettiin nopeasti ja joustavasti."

Morad Boukhari, hallituksen puheenjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rakettitiede Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Delisnap Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marietta Johansson & Iida Mustonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat eri toimijoiden työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön
Tulevaisuuden toiminnanohjausjärjestelmä on reaaliaikainen ja nojaa automaatioon

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia