Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digiapua LadyLine Kuopiolle

ReferenssiOli huhtikuun loppu, ja istuimme Seppo Hartikaisen kanssa alas miettimään, kuinka nostaisimme LadyLine Kuopion Facebook-näkyvyyttä kuopiolaisten naisten keskuudessa. Tulimme yhdessä siihen tulokseen, että Sollertiksen Digiapu olisi oikea vastaus somenäkyvyyden nostamiseen.


Ei aikaakaan, kun palaveerasimme LadyLinen somevastaavan kanssa. Ensimmäisenä pohdimme, mitkä ovat yhteiset tavoitteemme Facebook-näkyvyydelle ja miten tulisimme pääsemään niihin. Tulimme yhteistuumin siihen tulokseen, että meidän tulee viestiä somessa asiakkaille LadyLinen erityispiirteitä, sillä kuntosali on suunnattu vain naisille. Tuumasta toimeen.


Ensimmäisenä loimme strategian ja sitoutimme mukaan koko LadyLinen henkilökunnan. Seuraavaksi toteutimme LadyLinelle muutamia videoita, joilla halusimme kertoa uusille ja vanhoille asiakkaille, miten mukavaa on kuntoilla LadyLinella. Pyrimme tuomaan sekä videoilla että postauksilla ilmi paikan erinomaista sijaintia ja mukavaa ilmapiiriä. Laadukas sisältö ja muutaman kympin mainosraha saivat aikaan yli 500 % tykkääjälisäyksen jo ensimmäisenä kuukautena. Tykkääjämäärän lisäksi laadukkaat postaukset saivat aikaan yli 400 % nousun näkyvyyteen sekä 300 % nousun Facebook-sivuilla käynteihin.

Jotta Facebook-näkyvyys pysyy tasaisena ja nousujohteisena, tuloksia ja toimenpiteitä tulee tarkastella säännöllisesti. Tämän vuoksi seuraan Facebookin tuloksia aktiivisesti, ja käymme yhdessä kerran kuukaudessa ne läpi. Kuukausipalavereissa mietimme myös yhdessä, miten toimet ovat onnistuneet ja millaisia tarkennuksia teemme somesuunnitelmaan seuraavan kuun osalta.

”Näkyvyys on parantunut huomattavasti”, kommentoi Seppo Hartikainen tuloksia.

Digiapu, mikä se on?

LadyLine Kuopio on käyttänyt Sollertiksen Digiapu-palvelua. Digiapu-palvelussa teemme asiakkaan kanssa yhdessä somesuunnitelman ja halutun määrän päivityksiä sosiaaliseen mediaan viikoittain. Tämän lisäksi sovimme yhdessä asiakkaan kanssa palveluista ja kampanjoista, joita boostaamme Facebookin mainoshuutokaupassa. Sollertiksen Digiapu-palvelu sisältää myös kuukausittaiset palaverit, joissa käymme yhdessä tuloksia läpi ja teemme tarkennuksia seuraavalle kuuksi. Digiapu toimii myös erinomaisena oppimisväylänä somemaailmaan, sillä matkan aikana asiakas näkee, miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää.

Mitä voimme tehdä sinun yrityksellesi?

Parantaa näkyvyyttäsi, kerätä liidejä, lisätä myyntiä, opettaa sinut tekemään tehokasta sähköpostimarkkinointia. Kysymys on siitä, mitä haluat saavuttaa. Varaa maksuton aika kalenteristani, niin suunnitellaan yhdessä! :)


Tiina Weisell
e-Sollertis Oy

Suosittelija:

Seppo Hartikainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
e-Sollertis Oy logo

Tiedot

Tilaaja: LadyLine Kuopio
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tiina Weisell

Lisätietoja

Yritysprofiili e-Sollertis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Facebook-mainonta
Facebook-markkinointi
facebook

Siirry yrityksen profiiliin e-Sollertis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

e-Sollertis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

e-Sollertis - Muita referenssejä

e-Sollertis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia