Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digi­markkinointia ja uudet verkkosivut

Referenssi

Kullan­hohtoinen digi­kumppanuus

Louhoksella on takanaan pitkä yhteistyö modulaarisia kokous- ja työtiloja valmistavan kotimaisen Octacellin kanssa. Kumppanuuden aikana olemme louhineet Octacellille kymmeniä kullanarvoisia liidejä digimarkkinoinnin keinoin, ja vuonna 2020 moukaroimme kokonaan uudet verkkosivut vanhan WordPress-sivun tilalle.

Aloitimme Octacellin digitaalisen markkinoinnin pian yrityksen perustamisen jälkeen vuonna 2018. Tähän päivään mennessä olemme ohjanneet tuhansia kävijöitä Octacellin verkkosivuille ja kaivaneet kymmeniä myynteihin johtaneita yhteydenottoja verkkosivujen kautta, puhelimitse sekä sähköpostitse. Matkan varrella on ehditty tekemään myös mm. menestyksekästä rekrymainontaa.

Yhteistyömme edetessä nousi esiin tarve uusille verkkosivuille, kun lisääntyneen verkkosivuliikenteen myötä vanha WordPress-sivu alkoi käydä kankeaksi ja sivustolle kaivattiin lisää toiminnallisuuksia. Vuonna 2020 työstimme Octacellille täysin uuden verkkosivuston, joka sisältää mm. interaktiivisen suunnittelutyökalun, jonka avulla vierailija pystyy suunnittelemaan oman räätälöidyn työskentelytilan.

Suosittelija:

Louhos Digital (ent. Viestintäliiga) on ollut mukana Octacellin kasvutarinassa sen alkuvaiheista lähtien. Some- ja Google-mainonnan yhdistelmä on tänäkin päivänä meille yksi tärkeimmistä kanavista uusien kontaktien hankinnassa ja yrityksen tunnettuuden lisäämisessä. Erityiskiitosta ansaitsee myös Louhoksen puhtaalta pöydältä koodaama verkkosivusto, jota pystytään jatkokehittämään yhdessä muun liiketoiminnan kanssa ja rakentamaan entistäkin monipuolisemmaksi tulevaisuudessa.

Antti Sundqvist

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Octacell Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Yliluoma

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Google
PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia