Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Devausinfra iskuun Solibrin uuden pilviratkaisun alle

ReferenssiSolibrin R&D Mananer Toni Gyllenberg oli erittäin tyytyväinen Omoroin generalistiseen lähestymistapaan: “Solibri rakentaa ja vahvistaa pilvitarjoomaansa. Yhdessä talon omien kehittäjien kanssa Omoroi auttoi tiimejämme kehittämällä kokonaisarkkitehtuuria ja parantamalla kehitysinfrastruktuuria sisältäen uuden CI/CD-putkiston uudelle pilvipohjaiselle ratkaisullemme.”

Solibri aloitti pilvipohjaisen ratkaisun kehittämisen vuonna 2019. He luottivat Omoroin erikoisosaamiseen buildi-, testi- ja ohjelmistoautomaation saralla ja kutsui meidät rakentamaan ydininfrastruktuuria ja ja CI/CD-putkistoja uudelle tuotteelleen.

Aloitimme haasteen purkamisen tutustumalla syvällisesti aiempaan CI/CD-ratkaisuun ja testiautomaation tilaan. Yhdessä asiakkaan kanssa kokosimme kehitys-backlogin sisältäen teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä. Hyvin varhaisessa vaiheessa oli nähtävillä muutoksia tiimin tehokkuudessa - kohti parempaa.  

Omoroin generalistinen metodi, avoin kommunikaatio ja kyky reagoida muutoksiin olivat hyödyksi Solibrille. Vahvan teknisen osaamisen lisäksi kyky ja halukkuus parantaa softakehitysprosessia ja -kulttuuria johtivat hyviin tuloksiin.

Solibri on markkinoiden johtava tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisu. Solibri tarjoaa työkalut tietomallien laadunvarmistukseen, vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseen, suunnitteluprosessin koordinointiin, suunnittelun analysointiin ja tarkasteluun sekä rakennusmääräysten tarkistamiseen. Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua sekä tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.

Suosittelija:

“Solibri rakentaa ja vahvistaa pilvitarjoomaansa. Yhdessä talon omien kehittäjien kanssa Omoroi auttoi tiimejämme kehittämällä kokonaisarkkitehtuuria ja parantamalla kehitysinfrastruktuuria sisältäen uuden CI/CD-putkiston uudelle pilvipohjaiselle ratkaisullemme.”

Toni Gyllenberg

Pinterest
Referenssin infoboxi
Omoroi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Solibri Inc
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Toni Gyllenberg

Lisätietoja

Yritysprofiili Omoroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Amazon Web Services
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

DevOps
Kubernetes
terraform

Siirry yrityksen profiiliin Omoroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Omoroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Omoroi - Muita referenssejä

Omoroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia