Design Lahti FIND

Design Lahti FIND -palveluhaku luotiin esittelemään kattavasti Lahden kaupunkiseudun muotoilun, tuotekehityksen ja markkinoinnin ammattilaisia B-to-B-palveluntarjoajia. Palveluntarjoajat ovat valittu mukaan toteuttajan määrittelemien kriteerien mukaisesti.


Sivuston avulla paikallisten kuin muuallakin sijaitsevien potentiaalisten yritysasiakkaiden ja organisaatioiden on helppo hakea ja löytää avukseen tuote- tai palvelutuottajia tai kumppaneita. Myös LADECin liiketoimintakehittäjät saavat uudesta hakusivustosta kätevän ja helppokäyttöisen välineen, josta voivat esitellä muotoilun, tuotekehityksen ja markkinointiviestinnän palveluntarjoajia asiakasyrityksilleen.

Suosittelija:

Suosittelen yritystänne muille asiakkaille, koska… olette asianne osaavia, joustavia, pysytte aikatauluissa, teette mitä on sovittu, ja ehdotatte niiden lisäksi tarvittaessa vaihtoehtoisia ratkaisuja. Pidätte kiitettävästi yhteyttä asiakkaaseen sivustojen toteutuksen aikana, vastaatte kysymyksiin nopeasti ja teette pyytämämme korjaukset ja muutokset viivytyksettä. Asenteenne on kohdallaan - kanssanne on mukava tehdä yhteistyötä.

Päivi Tirkkola

Referenssi Design Lahti FIND
Tilaaja: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Ajankohta:2017
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Javascript
PHP
WordPress
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet