Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Delete Group ja Accountor ICT - pioneerihenkinen parivaljakko

ReferenssiDelete Group on lähtenyt ennakkoluulottomasti uusien pilvipalveluiden pariin. Nopeasti kasvava konserni on tehostanut toimintaansa ja pienentänyt kulujaan Accountor ICT:n avustuksella.

Delete Group Oy on teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, jonka liiketoiminta-alueita ovat puhdistus-, purku- sekä kierrätys- ja jätteenkäsittelypalvelut. Deleten Suomen ja Ruotsin toimipisteissä työskentelee yli 650 ympäristöpalveluiden ammattilaista.

Alusta alkaen Delete Group on tehnyt yhteistyötä Accountor ICT:n kanssa, joka on kokenut IT-alan ratkaisutoimittaja. Accountor ICT tarjoaa räätälöityjä palveluita asiakkaidensa tarpeisiin ja pyrkii ennakoimaan kunkin asiakkaansa tarpeet pitkäjänteisesti. Niin nytkin.

"Etsimme osaavaa IT-kumppania ratkaisemaan silloiset viestintätarpeemme ja valitsimme Accountor ICT:n yrityksen hyvien referenssien ansiosta. Kun Accountor ICT ehdotti Office 365:n edeltäjänä tunnetun BPOS-järjestelmän käyttöönottoa, totesimme sen edistävän olemassa olevaa hankettamme kaikkein ketterimmin. Nykyään Office365 -palvelun piiriin kuuluu koko Deleten henkilökunta. Aikoinaan meistä tuli Accountor ICT:n ensimmäisiä asiakkaita, jotka ottivat järjestelmän käyttöön", Delete Groupin
ICT-päällikkö Petri Savo kuvailee.

Yksi tunnus, kaikki palvelut

Delete Group on ennakkoluulottomasti ja kehitysvetoisesti edennyt uusien pilvipalveluiden pariin. Ennakkoluulottomuus on palkittu työn tehokkuuden parantumisella ja suorilla kustannussäästöillä, mistä on kiittäminen niin yhtiön omaa pioneerihenkeä kuin Accountor ICT:n syvälle asiakkaan tarpeisiin pureutuvaa palveluasennetta.

Koska Accountor ICT ei ole ainoa Delete Groupin IT-kumppani, Petri Savon Accountor ICT:tä kohtaan osoittama arvostus saa entistä suuremman painoarvon.

"Ketterä, joustava, osaava, kustannustehokas. Kaikki nämä ilmentävät Accountor ICT:n ominaisuuksia, mutta ennen kaikkea kuvailisin yritystä ja lähintä yhteistyökumppaniamme, pilvipalveluiden erityisasiantuntijaa Joosua Santasaloa innovatiiviseksi", Savo arvioi.

Innovatiivisuuttaan Accountor ICT on päässyt osoittamaan erityisesti Office 365:een liittyvissä projekteissa. Näistä merkittävin on kahdennettu kertakirjautumispalvelu, jonka Accountor ICT tarjoaa kuukausihintaisena palveluna.

"Kertakirjautumispalvelussa on mahdollista kirjautua useampaan erilliseen palveluun yhdellä tunnuksella, minkä päivittäistä työskentelyä helpottavan merkityksen jokainen ymmärtää. Mielestäni palvelu kuvaa parhaalla tavalla yhteistyömme perimmäistä tavoitetta – tehdä asiat käyttäjille mahdollisimman helpoiksi", Savo toteaa.

Toinen Delete Groupille toimitettu kuukausihintainen palvelu on Accountor ICT ValHal, verkonvalvontaa tarjoava palvelu. Edistyksellinen ratkaisu ei valvo ainoastaan laitteistoja vaan myös liiketoimintaprosesseja ja IT-ympäristön laadullista käytettävyyttä.

Rentoa yhteistyötä

Delete Groupin ja Accountor ICT:n tiivis yhteistyö ei ole rajoittunut vain valmiiden ratkaisujen käyttöönottoon, vaan nimenomaan uusien Deleten tarpeisiin räätälöityjen tuotteiden luomiseen. Petri Savo on osallistunut tuotekehitykseen ja pilotointiin.

"Olemme luoneet helposti valvottavissa olevan ympäristön, joka on tehokas ja varmatoiminen. Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet vikojen ennalta ehkäisyyn, ja tässä tehtävässä Accountor ICT ValHal on osoittautunut hyväksi."

Yhdessä luodut ratkaisut ovat osoittautuneet niin toimiviksi, että Accountor ICT on tuotteistanut osan myös muiden asiakkaidensa käyttöön.

"Koko yhteistyömme ajan Accountor ICT on pioneerihenkisesti tutkinut meille tarpeellisia asioita ja osaa mielestäni erinomaisesti asettua asiakkaan asemaan. Yrityksen tapa tehdä asioita on oikea. Projektit suunnitellaan huolella, tehty työ raportoidaan selkeästi ja sovittu hinnoittelu pitää paikkansa", Savo kuvailee.

Delete Groupilla on Accountor ICT:n kanssa myös yhteishankkeita, joissa on mukana kolmaskin osapuoli, ja lisäksi yhtiö tekee kumppaninsa kautta laitehankintoja. Savo kiteyttää monipuolisen yhteistyön annin kouluarvosanan muotoon.

Annan arvosanaksi 9+, jottei täysi 10 tunnu liioittelulta! Tyytyväisiä olemme joka tapauksessa olleet.

Parasta yhteistyössä: Innovatiivisuus.

Suosittelija:

"Koko yhteistyömme ajan Accountor ICT on pioneerihenkisesti tutkinut meille tarpeellisia asioita ja osaa mielestäni erinomaisesti asettua asiakkaan asemaan. Yrityksen tapa tehdä asioita on oikea. Projektit suunnitellaan huolella, tehty työ raportoidaan selkeästi ja sovittu hinnoittelu pitää paikkansa", Savo kuvailee. Annan arvosanaksi 9+, jottei täysi 10 tunnu liioittelulta! Tyytyväisiä olemme joka tapauksessa olleet. Parasta yhteistyössä: Innovatiivisuus.

Petri Savo, ICT-päällikkö, Delete Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Delete Group
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Meri, myynti- ja markkinointijohtaja, Accountor ICT

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Microsoft 365
Microsoft Dynamics 365
Microsoft Office 365
tunnusten- ja pääsynhallinta
tunnustenhallinta
pääsynhallinta
kertakirjautumispalvelu
kirjautumispalvelu
valhal
verkonvalvonta

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia