Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DEFA Power latausasema mahdollistaa sähköauton latauksen kun sähkö on halpaa

BloggausDEFA Power 22kW latausasema on uutuus joka kiinnostaa kotilataajien lisäksi yrityksiä. Uutuustuotetta ei turhaan kutsuta seuraavan sukupolven latausasemaksi. Se sopii jokaiseen autoon ja kiinteistöön, haluat sitten 7,4kW, 11kW tai 22kW. Asennuksen voi tehdä 1- tai 3-vaiheisena. Latausasema on suunniteltu antamaan mahdollisimman tehokas lataus kaikille autoille.

Kiinnostavin ominaisuus on DEFA- Power latauslaitteen mobiilisovellus, joka sisältää PowerSmart- toiminnon, jonka avulla lataat sähköautosi aina mahdollisimman edulliseen hintaan! 

Sovellus hakee päivähinnat Nord Poolista, joka on monissa Euroopan maissa toimiva sähköpörssi. Suomen pörssisähkön hinta määräytyy NordPoolin spot- hintojen mukaan.

PowerSmartilla saat myös latausaikataulun, jolla päätät milloin lataat sähköautoasi, ja mihin hintaan.

PowerSmart- toiminnon käyttöön ei vaikuta, minkä yrityksen kautta sinulla on sähkösopimus, tai mikä ladattava auto sinulla on käytössäsi. Tarvitset siis vain tuntihintaisen sähkösopimuksen ja automaatio hoitaa toiveesi.

Latausasema on saatavilla dynaamisella kuormanhallinnalla. Lisälaite asennetaan sähkökeskukseen, ja sen voi kytkeä latausasemaan langattomasti tai langallisesti. DEFA Power ei vielä ole yhdistettävissä aurinkopaneelijärjestelmään. Kuormanhallinta maksaa laitteeseen 299€.

Yritykselle tämä älykäs lataus soveltuu erityisesti työsuhdeautojen kotilataamiseen. Jokaisesta latauskerrasta on muodostettavissa kuitti, jolla latausmäärä on todennettavissa.

Tekniset tiedot:

  • Jännite: 230/400 V AC (1/3-vaihe, 50–60 Hz) 
  • Lataustapa: Mode 3 
  • Liitäntä ajoneuvoon: Type 2 
  • Latauskaapeli: Kiinteä, 6 m  

Nordic Plug ja DEFA solmivat yhteistyökumppanuuden keväällä 2023, ja Nordic Plug toi uutuuden markkinoille ensimmäisenä toukokuun lopussa.

DEFA on autotarvikemaailman kärkinimi, joten ei yllätä, että uutuusasema on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion muuttuvilla latausasemamarkkinoilla. Tulevia päivityksiä latausaseman ominaisuuksiin tulee olemaan taloyhtiöversio laitteesta, jolloin useampi latausasema on mahdollista kytkeä samaan järjestelmään.

Pinterest
Nordic Plug Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordic Plug kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Siirry yrityksen profiiliin Nordic Plug kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordic Plug - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordic Plug - Muita referenssejä

Nordic Plug - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia