Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DB-Manager Oy toimittaa Myynti ja Markkinointi Sorvaamo Oy:lle SuperOffice CRM pilvipalvelun

Referenssi

DB-Manager Oy toimittaa Myynti ja Markkinointi Sorvaamo Oy:lle SuperOffice CRM järjestelmän sekä markkinoinnin automaatioon eMarketeerin.

Myynti ja Markkinointi Sorvaamo Oy toteuttaa markkinointiin liittyviä ratkaisuja mikro- ja pk-yrityksille perinteisistä printtituotteista digitaaliseen markkinointiin.Yhtiö tarjoaa pienyrityksille välineet monikanavaiseen markkinointiviestintään sekä helpottaa markkinoinnin hallinnointia, kun palveluita on laajasti saatavissa yhdestä paikasta.

Sorvaamon Pasi Järvisen mielestä menestyksen kannalta olennaista on tuntea asiakkaiden tarpeet mahdollisimman hyvin ja onnistua räätälöimään näiden tarpeiden mukaan tarjottavat palvelut asiakaskohtaisesti.

Pasi Järvinen jatkaa: "Tämä on mahdollista ainoastaan mikäli käytössä on hyvä CRM, jollaiseksi SuperOffice on osoittautunut ja vielä lisäksi kun DB-Manager tarjoaa myös siihen täydellisesti integroidun markkinoinnin automaatioratkaisun, antaa tämä erinomaiset mahdollisuudet palvella asiakkaita ja markkinoida tehokkaasti kaikissa kanavissa sekä kohdentaa viestintää tarkasti."

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager Oy:n markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Suosittelija:

Olen erittäin tyytyväinen SuperOffice CRM järjestelmään ja markkinoinnin automaatiossa käyttämääni eMarketeeriin. Yhteistyö DB-Managerin kanssa on ollut kaikin puolin mallikasta.

Pasi Järvinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
DB-Manager Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Myynti ja Markkinointi Sorvaamo Oy
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Rauno Uusitalo 0505562033

Lisätietoja

Yritysprofiili DB-Manager kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Android
Angular
React
C#

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

SuperOffice CRM
eMarketeer
FuturaPlan ERP
WinPlan ERP
Fusion

Siirry yrityksen profiiliin DB-Manager kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DB-Manager - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

DB-Manager - Muita referenssejä

DB-Manager - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia