logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Datalounges tuottaa SUSE OpenStack Cloud -alustalla infrastruktuureja asiakkailleen

ReferenssiInfrastruktuuria pilvipalveluna tarjoavan Dataloungesin palvelut ovat saavuttaneet yrityksissä nopeasti kovaa kysyntää. Datalounges tuottaa asiakkailleen SUSE OpenStack Cloud 5 -alustalta yksittäisten pilvipalvelimien sijaan kokonaisia infrastruktuureja. Myös pienet yritykset voivat nyt ostaa pilvestä laskentatehoa, levypintaa ja muistia enterprise-tason tukipalveluilla sekä avoimen lähdekoodin OpenStack-rajapinnoilla. Asiakkaiden nyky-ympäristöt voidaan yhdistää VPN-palvelulla vaivattomasti Dataloungesin konesaliin. Palvelut ovat myös jälleenmyyjien myytävissä.

”Tarjoamme asiakkaillemme pilvi-infrastruktuurin Windows- ja linux -ympäristöihin sekä kehitystarpeisiin OpenStack-rajapintoineen. Olemme käyttäneet alusta asti SUSE OpenStack Cloudia palveluidemme alustana. Testasimme myös Red Hat:ia sekä pure OpenStackia, mutta päädyimme SUSEen kilpailukykyisen hinnan, enterprise-tason tuen ja ominaisuuksien vuoksi”, sanoo Dataloungesin myyntijohtaja Kai Kankaala.

”Haluamme olla Suomen paras OpenStack-pilvipalvelutarjoaja, ja siihen valitsimme kumppaniksi SUSEn. Tapamme tuottaa palveluita on ainutlaatuinen ja herättänyt markkinassa valtavasti kiinnostusta. Pyrimme tekemään mahdollisimman paljon avoimen lähdekoodin tuotteilla.”

SUSE OpenStack Cloudin valintaan vaikutti myös jakelun luotettavuus, hyvä paikallinen tuki, joustavat yhteistyömallit ja tuki OpenStack-rajapinnoille.
Enterprise-tason tukea ja automaatiota

Datalounges palvelee yrityksiä, jotka haluavat ostaa joustavasti ja kustannustehokkaasti laskentatehoa, levypintaa ja muistia. ”Tyypillinen asiakkaamme on vaikkapa Sharepoint-kehitystä tekevä web-palveluntarjoaja tai digitoimisto, joka tarvitsee nopeasti pilvipalveluita käyttöönsä. Pääomaa ei haluta sitoa omiin fyysisiin palvelimiin, sillä käyttötarpeet voivat muuttua nopeasti. Globaalista pilvestä, kuten Azuresta, voi ostaa kapasiteettia, mutta tukipalveluita ei ole saatavilla varsinkaan pienemmille yrityksille. Me tarjoamme kaikille asiakkaillemme tukipalvelut ja SLA:n. SUSE tuottaa alustaan liittyvän tuen, eli voimme olla varmoja teknologian toimivuudesta”, kertoo Kankaala. ”Ympäristömme on myös auditoitavissa.”

Dataloungesin OpenStack-infrastruktuuria hallitaan SUSE Managerilla. ”OpenStack-jakelulla pääsee tuotantoon nopeammin kuin itse tekemällä. Hyvin hallinnoidut linux-ympäristöt ovat pilvessä edullisia ja turvallisia”, sanoo SUSE Suomen toimitusjohtaja Kim Aaltonen.

Datalounges kouluttaa kaikki asiakkaansa käyttämään palvelua. ”Tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja henkilökohtaisen mutta silti ketterän tilausprosessin, käyttöönoton sekä helpdesk-palvelut. SUSE OpenStack Cloudilla voimme tarjota asiakkaillemme tuetusti tietoturvalliset OpenStack-rajapinnat ja automaation tuoman helppouden sekä enterprise-tason tukipalvelut. Palvelupyyntöjä tulee hyvin vähän.”
Uusia kasvumahdollisuuksia

Dataloungesin asiakkaat voivat itse hallita pilvestä tuotettua resurssipoolia helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Kyky tarjota asiakkaille OpenStack-rajapinnat avaa uusia mahdollisuuksia kasvaa ja laajentaa palveluvalikoimaa. ”SUSE OpenStack Cloudin avulla asiakkaan tarvitsemia resursseja voidaan lisätä todella joustavasti ja nopeasti. Asiakas voi klikata käyttöönsä lisää laskentatehoa web-käyttöliittymästä. Palveluumme voidaan luoda toisistaan eriytettyjä kehitys- ja testausympäristöjä. Takaamme, että OpenStack-rajapinnat pysyvät pystyssä sekä pilvialustan korkealuokkaisen toimivuuden”, painottaa Kankaala. ”Pitkälle viety automaatio säästää työntekijöiden aikaa ja tuo asiakkaalle säästöjä.”

Monet asiakkaat rakentavat omia palveluitaan Dataloungesin tarjoaman pilvi-infrastruktuurin päälle. ”Pilvipalveluiden kysyntä kasvaa erittäin nopeasti, ja me pystymme tarjoamaan asiakkaillemme käytettävyydeltään huippuluokan infrastruktuurin. Osa toteuttaa myös omia yksityisiä pilviympäristöjään meidän tarjoaman pilvi-infran päälle OpenStack-rajapintojen kautta. Kasvupotentiaalia on paljon, ja meillä on mahdollisuus kasvaa todella nopeasti. Teemme OpenStackin ympärillä myös omaa ohjelmistokehitystä”, korostaa Kankaala.
Kumppanuudella kehittyviä palveluja

Dataloungesin ja SUSEn välinen kumppanuus on erittäin tiivis.

”Datalounges on hieno esimerkki palveluntarjoajasta, jolla on kyky tuottaa asiakkailleen laadukkaita pilvipalveluita tukipalveluineen. SUSE Suomi haluaa olla tiiviisti mukana kehittämässä kumppaniemme aktiviteetteja ja rakentamassa yhteistä liiketoimintaa. Dataloungesin kanssa teemme yhteistyötä myynnissä ja markkinoinnissa. Teemme kampanjoita ja järjestämme tilaisuuksia. SUSEn insinöörit tuovat heille teknistä osaamista. Keräämme tarpeita, joita käytetään tuotteidemme kehittämiseen asiakkaille entistä paremmin soveltuviksi”, kertoo Aaltonen.

”Heiltä löytyy tarpeen vaatiessa myös vaativaa konsultointitason osaamista, jota voimme hyödyntää. Olemme useaan otteeseen keskustelleet SUSEn kanssa siitä, kuinka SUSE OpenStack Cloud -tuotetta voitaisiin entisestään parantaa ja mitä toiminnallisuuksia siihen olisi hyvä tuoda”, kertoo Kankaala. ”Kehitämme palveluitamme määrätietoisesti. Palvelumme päälle voi rakentaa virtuaalisen konesalin. Haluamme viedä asiakkaillemme tarjottavaa näkyvyyttä yhä pidemmälle, jotta he näkevät web-käyttöliittymästä palvelinten käyttöasteet, kuormat ja monitorointiin liittyvät tiedot. OpenStack on suhteellisen uutta teknologiaa. Liiketoimintamme perustuu keskinäiseen luottamukseen. Voimme luottaa siihen, että saamme SUSElta korkealuokkaista tukea alustaan liittyvissä ongelmatilanteissa ja eturivin teknistä asiantuntemusta.”

Tutustu Dataloungesin tarjontaan osoitteessa: http://www.datalounges.com/

Pinterest
Referenssin infoboxi
SUSE Suomi

Tiedot

Tilaaja: Datalounges
Toimittajan
yhteyshenkilö:
kim.aaltonen@suse.com

Lisätietoja

Yritysprofiili SUSE Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Omat tagit

OpenStack
SUSE OpenStack Cloud

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin SUSE Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SUSE Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SUSE Suomi - Muita referenssejä

SUSE Suomi - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin SUSE Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia