logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Datalounges hyödyntää ohjelmisto-ohjattua SUSE Enterprise Storage -ratkaisua

ReferenssiDatalounges tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ostaa pilvi-infrastruktuurin yritystason tukipalveluilla sekä avoimen lähdekoodin OpenStack-rajapinnoilla. Datalounges on käyttänyt yhtiön perustamisesta lähtien SUSE OpenStack Cloudia. Valintaan vaikutti aikoinaan myös jakelun luotettavuus, hyvä paikallinen tuki, joustavat yhteistyömallit ja tuki OpenStack-rajapinnoille. Yrityksen konesalit ovat Virossa ja Suomessa.

Kokonaisvaltainen hosting-palvelu OpenStack teknologiaa hyödyntäen

Datalounges on panostanut joustavien pilviratkaisujen kehittämiseen sekä korkeaan osaamiseen perustuvien lisäarvopalveluiden tuottamiseen. Sen liiketoiminnan vuosittainen kasvu on ollut jopa 150 prosenttia.

”Kilpailu on pilvi-infrastruktuuripalveluissa todella kovaa. Me olemme vastanneet kilpailuun hosting-palveluitamme kehittämällä sekä tarjoamalla yhä kokonaisvaltaisemman palvelukokonaisuuden”, kertoo Kankaala. ”Ohjelmistotaloille tarjoamme sovellusten kehitykseen tarvittavan infrastruktuurin, verkot ja jopa ohjelmointia. Teemme avoimia rajapintoja sovelluskehitykseen ja tarjoamme helpon tavan hyödyntää pilven ominaisuuksia.”

Datalounges konsultoi myös globaaleja pilvipalveluita tarjoavia IT-palvelutaloja. ”Suomessa on yhä enemmän kysyntää OpenStack-osaamiselle. Kouluttaudumme ja testaamme koko ajan uusia ratkaisuja, jotta voimme kehittää palveluitamme yhä paremmaksi.

Olemme etulinjassa rakentamassa yrityksille uuden sukupolven OpenStackiin perustuvia ympäristöjä.”

Ohjelmisto-ohjattua tallennusta edullisesti, nopeasti ja skaalautuvasti

Datalounges käyttää tänä päivänä myös ohjelmisto-ohjattua SUSE Enterprise Storage -ratkaisua.

”Perinteisen tallennuksen lisäksi käytämme ohjelmisto-ohjattua tallennusta virtuaalikoneiden alustaympäristöissä sekä objektitallennuksessa. Cephiin perustuva SUSE Enterprise Storage tarjoaa hyvin edullista tallennusta sekä yhteensopivuutta Amazon S3 -pilvitallennukseen”, kertoo Kankaala.

OpenStack on Kankaalan mukaan korvaamassa perinteistä virtualisointimallia. ”Hallittavuus viedään uudelle tasolle, ja pilvet voivat laajentua automaattisesti ohjelmisto-ohjattuja verkkoja sekä tallennusta hyödyntäen. Harva uskoi kaksi vuotta sitten OpenStackiin, mutta tilanne on muuttunut nopeasti. OpenStackin suosio kasvaa nyt erittäin nopeasti, ja me olemme tämän kehityksen etulinjassa.”

”SUSE on meille erittäin tärkeä kumppani, ja olemme saaneet heiltä apua liiketoimintamme kehittämiseen yhtiömme perustamisesta lähtien.”
Datalounges kehittää ja uudistaa palveluitaan koko ajan sekä hyödyntää SUSEn ratkaisuja.

”SUSE Enterprise Storagen parhaita puolia ovat ehdottomasti jäätävän suuri skaalautuvuus. Voimme tarjota asiakkaillemme todella edullista levytilaa ja samalla erinomaisen suorituskyvyn. Olemme vieneet tallennuksen kustannustehokkuuden uudelle tasolle.

SUSE panostaa tallennusratkaisunsa kehityksessä luotettavuuteen ja nopeuteen, ja me saamme olla kehitystyössä myös mukana. SUSE Enterprise Storagen luotettavuus on jo nyt hyvällä tasolla, ja sitä voidaan käyttää myös kriittisissä ympäristöissä. Ceph laskee
datan varmistuskustannuksia.”

Datalounges tarjoaa asiakkailleen web-käyttöliittymän ja tukipalvelut. ”Asiakkaamme voi hallita käyttöliittymän kautta tehokkaasti suuriakin pilviympäristöjä, kattaen palvelimet, verkot ja palomuurit. OpenStackia hyödyntämällä yritykset voivat hyödyntää omia IT-osaamisresurssejaan tuottavammin.

OpenStack tarjoaa runsaasti rakennuspalikoita tulevaisuuden elastisten pilvien rakentamiseen, ja siihen käytämme myös SUSEn ratkaisuja. Pilven laajentaminen ja hallinta tehdään ohjelmistokerroksen kautta, jolloin asiakkaamme saavat pilvestä paljon enemmän irti.”

Suosittelija:

Kai Kankaala / etunimi.sukunimi@datalounges.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
SUSE Suomi

Tiedot

Tilaaja: Datalounges Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kim Aaltonen, etunimi.sukunimi@suse.com

Lisätietoja

Yritysprofiili SUSE Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

OpenStack
SUSE
pilvi-infrastruktuuri
SUSE Enterprise Storage
Ceph

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux
Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin SUSE Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SUSE Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

SUSE Suomi - Muita referenssejä

SUSE Suomi - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin SUSE Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia