Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

DATACENTER FINLANDISTA SAP :N UUSI JÄLLEENMYYJÄ SUOMESSA

BloggausOhjelmistoyhtiö SAP ja it-palvelutalo DataCenter Finland Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. DataCenter Finland keskittyy pk-sektoriin ja myy SAP:n kumppanina sopimuksen mukaan pienille ja keskisuurille yrityksille SAP:n HANAa pilvipalveluna (SAP HEC on Azure). DataCenter Finland jälleenmyy SAP:n HANAa osana pilvi- ja kapasiteettivalikoimaansa.


”Asiakkaillamme on käytössään SAP-ratkaisuja ja yhtiö on laaja järjestelmätoimittaja tulevaisuudessakin sen siirtyessä pilveen ja modernisoituessa”, sanoo DataCenter Finlandin toimitusjohtaja Atte Kekkonen. ”Saamme käyttöömme sopimuksen myötä uudentyyppisiä ratkaisuja. Näemme HANAn edut pilvessä ja autamme asiakkaitamme näiden etujen saavuttamisesssa. DataCenterin SAP-alustapalvelu tarjoaa tietokantaratkaisuille korkean käytettävyyden alustan, joka on vakaa, suorituskykyinen ja vaatimustenmukainen.”

DataCenter Finlandin asiakaskunta Suomessa on monipuolinen. Yritys palvelee noin 600 erikokoista ja eri toimialoja edustavaa asiakasta. Asiakkaita yhdistävä tekijä on bisneskriittisyys. Niillä ei voi olla käyttökatkoksia liiketoiminnassa, oli kyse sitten logistiikasta, tuotannosta, jakelusta tai myynnistä.

”DataCenter Finland edustaa meille toimijaa, joka vie pk-yritykset SAP:n moderneihin pilviympäristöihin”, kertoo SAP Finlandin kumppaniyhteistyöstä vastaava Arto Saarinen.


Pinterest
Valtti  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Valtti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Valtti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valtti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valtti - Muita referenssejä

Valtti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia