Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Database Vaihto-oppilaille

Referenssi

Vaihto-oppilaiden hakuprosessia lähdettiin modernisoimaan

Universal Playersin database käytännössä kasaa oleelliset tiedot nuorista, jotka haluavat päästä ulkomaille vaihto-oppilaaksi. Opiskelijan lisäksi databaseen tallennetaan tietoja heidän vanhemmistaan. Databasen idea oli lähteä keventämään sähköpostiviestittelyn varassa ollutta hakemusprosessia. Vanha tapa oli yksinkertaisesti liian hankala ja aikaa vievä hallittavaksi ja muokattavaksi. Kohderyhmänä nuoret opiskelijat huomioitiin heidän ja vanhempiensa omilla näkymillään. 

Asiakas sai räätälöidyn portaalin tiedonhallintaan

Asiakkaalle luotiin mahdollisuus ketterään tapaan muokata hakemusten kysymyksiä ja sisältöä. Portaalin kautta he pystyvät nyt hallitsemaan nopeasti esim. jonkin tietyn hakemuksen tilaa (kesken, hylätty, hyväksytty). Hakijoiden tietojen katselu ja suodattaminen tehtiin mahdolliseksi eri filttereiden ja hakuehtojen avulla.

Yhtä oleellista projektissa oli loppukäyttäjien, eli tulevien vaihto-oppilaiden käyttökokemus. Hakuprosessin soljuminen eteenpäin, puutteellisista tiedoista huomauttaminen, välitallennus. Tässä vain muutamia perusasioita tämänkaltaisen verkkopalvelun luomisessa, joita tulee ottaa huomioon.

Kuten IT-projekteille on tyypillistä, vasta tekemisen edistyessä huomataan muita ongelmaratkaisun kohteita. Eikä tämä projekti ollut poikkeus. Toiveet erilaisista ja monimutkaisistakin hallintatavoista hakemuskäsittelyyn toivat projektille lisää ulottuvuutta. Koska räätälöinti on yksi palvelumme kulmakivistä ja yrityksemme vahvuuksista, ominaisuudet saatiin mukaan projektiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Juurikin näiden lisäominaisuuksien avulla database vastaa enemmän asiakkaan tarpeita ja helpottaa heidän jokapäiväistä työskentelyään. Whitestone kuuntelee aina asiakkaan toiveet ja osaa räätälöidä toiveiden perusteella järkevimmät ratkaisut, jotka ovat helposti käytettäviä ja auttavat asiakkaan arkea. Näin asiakas voi keskittyä paremmin oman huippuosaamiseensa.

Lopputuote on miellyttänyt käyttäjiään

Portaali oli tyypiltään ainakin tekijöilleen melko uniikki ja erilainen toteutus. Sivustoa rakentaessa huomattiin, että yksinkertaisesta lähtökohdasta huolimatta projekti sisälsi monta erilaista muuttujaa, jotka piti ottaa huomioon. Lopputulos on käytettävyydeltään ja visuaaliselta ilmeeltään monipuolinen ja miellyttävä kokonaisuus. Ainakin asiakas on ollut tyytyväinen tuotteeseen. Tällä kertaa joudumme luottamaan asiakkaan sanaan, sillä kyseessä on suljettu järjestelmä.

Käy kuitenkin tutustumassa Whitestonen räätälöityihin ratkaisuihin tai vieraile asiakasyrityksen verkkosivuilla.

Suosittelija:

Timo Mäkelä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Louhos Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Universal Payers Global
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Haanpää

Lisätietoja

Yritysprofiili Louhos Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Tietoturva

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Louhos Digital - Muita referenssejä

Louhos Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia