Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dance Up Academyn verkkopalvelu-uudistus tuo helpotusta koulun arkeen

ReferenssiDance Up Academy on yksityinen tanssikoulu, joka tarjoaa opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille kolmessa eri sijainnissa Tampereella ja Kangasalla. Yksi palveluista on Tanssillinen Iltapäiväkerho 1.–2.-luokkalaisille yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Verkkopalvelu-uudistuksen tarkoituksena oli tehdä koulun oppilaita ja henkilökuntaa palveleva oppilashallintojärjestelmä, jonka käyttö ja ylläpito olisi vaivatonta. Uudistuksen yhteydessä päivitettiin myös verkkosivuston visuaalinen ilme.

– Meillä oli tarve päivittää verkkosivuston toiminnallisuuksia sekä uudistaa sen visuaalisuutta. Samalla opettajamme halusivat, että heillä olisi mahdollisuus vaikuttaa sisältöihin, tehdä kurssien muutoksia ja hallinnoida oppilaita. Lisäksi toivoimme, että voisimme tehdä tulevaisuudessa sivustoille liittyvät sisältöpäivitykset vaivatta itse, ilman ulkopuolista apua, kertoo lähtötilanteesta tanssipedagogi ja yhtiön toinen omistaja Julia Van Camp.

Kokonaisuus rakennettiin koulun tarpeille

Sivuston kävijälle näkyvän verkkosivuston selkärangan muodostaa oppilashallintojärjestelmä, jonka avulla tanssikoulun henkilökunta voi hallinnoida kursseja, opettajia, oppilaita, ja tilavarauksia. Backend-kehityksen aluksi selvitettiin oppilaitoksen yksilölliset tarpeet tiedoista, joita järjestelmässä tulee käsitellä. Lisäksi huomioitiin tulevaisuuden tarpeet muun muassa monimuotoisen sähköisen opetuksen järjestämiseksi tulevaisuudessa. 

Verkkosivuston osalta keskeistä oli oppilaille tärkeän tiedon helppo saatavuus niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla sekä sivuston nopeus. Lisäksi verkkosivuston staattisten sivujen, kuten koulun esittelyn, päivittäminen tehtiin ylläpitäjille mahdollisimman suoraviivaiseksi ja ongelmattomaksi. Verkkosivustolla oppilaat ja heidän huoltajansa voivat ilmoittautua kursseille ja päivittää tarvittaessa henkilö- ja maksutietoja. 

Oppilaitoksen yksilöllisten tarpeiden vuoksi Dance Up Academylle alusta asti räätälöity kokonaisuus oli kokonaisuudessaan järkevämpi ja ylläpidollisesti kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin esimerkiksi olemassa olevien kaupallisten oppilashallintojärjestelmien tai yleisten sisällönhallintajärjestelmien räätälöinti. Oppilashallintojärjestelmässä käsiteltävien kurssi-, tila- ja henkilötietojen vuoksi järjestelmän tietoturvallisuuteen kiinnitettiin erityistä huomiota. 

Uudistus on lisännyt opettajien autonomiaa

Oppilashallintojärjestelmä ja verkkosivusto saa Julia Van Campilta kiitosta helppokäyttöisyydestä. Henkilökunnan perehdytys uuteen järjestelmään kesti vain puoli tuntia. 

– Järjestelmä antaa opettajille autonomian huolehtia omista kursseistaan ja oppilaistaan. Tämä vähentää osaltaan päällekkäistä hallinnollista työtä. Opettajamme sekä oppilaat ja heidän vanhempansa ovat antaneet kiitosta erittäin toimivasta järjestelmästämme, hän kertoo. 

Yrityksestä

Dance Up Academyn on perustettu vuonna 2012 ja sen tarkoituksena on ollut alusta alkaen uudistaa tanssikoulutoimintaa lapsi- ja perheystävälliseksi. Nykyinen koulun nimi ja laajennettu palvelutarjonta tulivat voimaan 2015. Taiteen perusopetusta antava Dance Up Academyn tavoitteena on antaa tavoitteellista ja pitkäjänteistä tanssinopetusta lapsille ja nuorille uudenlaisella konseptilla, jossa yhdistyvät liikunnan iloa tuottava terveellinen harrastus ja yhteisöllinen ilmapiiri. 

Suosittelija:

Järjestelmä antaa opettajille autonomian huolehtia omista kursseistaan ja oppilaistaan. Tämä vähentää osaltaan päällekkäistä hallinnollista työtä. Opettajamme sekä oppilaat ja heidän vanhempansa ovat antaneet kiitosta erittäin toimivasta järjestelmästämme.

Julia Van Camp

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monad Oy logo

Tiedot

Tilaaja: oppilaitos
Ajankohta: 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Riikonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kestävä ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia