Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cumulus.fi

Referenssi
Restel Hotels pyysi Codematea suunnittelemaan online-presenssin Cumulus City & Resort brändille. Restel oli hiljattain fuusioinut Cumulus ja Rantasipi hotellit tämän uuden brändin alle ja tarvitsi verkkosivut, jotka toisivat uutta konseptia näyttävästi esille. Palvelun keskiössä oli asiakaskommunikaation lisäksi mahdollisimman miellyttävä varausprosessi.


Projektin starttasi palvelumuotoilu- ja suunnitteluvaihe yhdessä asiakkaan tiimin kanssa. Määrittelimme palvelun liiketoiminnalliset tavoitteet, käyttäjäpolut ja tarpeelliset ominaisuudet loppukäyttäjien näkökulmasta. Asiakkaan oman sisällöntuotantotiimin kanssa käytiin läpi viestinnän tavoitteita ja teknisiä vaatimuksia sisällön hyödyntämiselle muissakin kanavissa.

Tärkeimmiksi tavoitteiksi valittiin brändi-ilmeen esiintuominen, sisällön looginen hierarkia, visuaalinen näyttävyys ja erityisesti helppo varausprosessi.
Saavuttaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen investointi-hyötysuhteen, päätimme hyödyntää teknisessä toteutuksessa mahdollisimman paljon valmiita komponentteja ja kolmannen osapuolen palveluita. Pyörää ei ole järkeä keksiä uudelleen.

Yksi teknisen suunnittelun tuloksista oli sisällönjako API, jonka avulla verkkosivuille luotu sisältö voidaan puskea muihin Restelin digitaalisiin kanaviin. Tämä vähentää asiakkaan sisältötiimiin manuaalista työtä ja nopeuttaa sisällön jakelua eri kanavien kesken.

Rakensimme web-sivun Drupal 8 CMS -järjestelmän päälle.
Responsiivisen käyttöliittymän toteutimme Bootstrap grid-systeemillä, käyttäen ohjelmointikielinä custom Javascript, HTML & CSS/SASS:a.
Valitsimme AWS:n pilvipalvelualustaksi. Skaalautuvuus varmistettiin CloudFront CDN arkkitehtuurilla ja korkea saatavuus kahdennetuilla palvelimilla.

Suosittelija:

"Codemate on osoittanut virkistävää ammattiylpeyttä Restelin projekteissa, siinä miten vaikeatkin ongelmat on ratkaistu ja aikatauluissa pysytty. Lopputulos on aina ensiluokkaista!" Erno Onatsu Tietohallintojohtaja | CIO

Erno Onatsu

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Restel Hotels
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Miika Toljamo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Amazon Web Services
Javascript
PHP
Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

verkkosivu
verkkosivusto
verkkopalvelu
websivu

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia