Cumulus.fi


Restel Hotels pyysi Codematea suunnittelemaan online-presenssin Cumulus City & Resort brändille. Restel oli hiljattain fuusioinut Cumulus ja Rantasipi hotellit tämän uuden brändin alle ja tarvitsi verkkosivut, jotka toisivat uutta konseptia näyttävästi esille. Palvelun keskiössä oli asiakaskommunikaation lisäksi mahdollisimman miellyttävä varausprosessi.


Projektin starttasi palvelumuotoilu- ja suunnitteluvaihe yhdessä asiakkaan tiimin kanssa. Määrittelimme palvelun liiketoiminnalliset tavoitteet, käyttäjäpolut ja tarpeelliset ominaisuudet loppukäyttäjien näkökulmasta. Asiakkaan oman sisällöntuotantotiimin kanssa käytiin läpi viestinnän tavoitteita ja teknisiä vaatimuksia sisällön hyödyntämiselle muissakin kanavissa.

Tärkeimmiksi tavoitteiksi valittiin brändi-ilmeen esiintuominen, sisällön looginen hierarkia, visuaalinen näyttävyys ja erityisesti helppo varausprosessi.
Saavuttaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen investointi-hyötysuhteen, päätimme hyödyntää teknisessä toteutuksessa mahdollisimman paljon valmiita komponentteja ja kolmannen osapuolen palveluita. Pyörää ei ole järkeä keksiä uudelleen.

Yksi teknisen suunnittelun tuloksista oli sisällönjako API, jonka avulla verkkosivuille luotu sisältö voidaan puskea muihin Restelin digitaalisiin kanaviin. Tämä vähentää asiakkaan sisältötiimiin manuaalista työtä ja nopeuttaa sisällön jakelua eri kanavien kesken.

Rakensimme web-sivun Drupal 8 CMS -järjestelmän päälle.
Responsiivisen käyttöliittymän toteutimme Bootstrap grid-systeemillä, käyttäen ohjelmointikielinä custom Javascript, HTML & CSS/SASS:a.
Valitsimme AWS:n pilvipalvelualustaksi. Skaalautuvuus varmistettiin CloudFront CDN arkkitehtuurilla ja korkea saatavuus kahdennetuilla palvelimilla.

Suosittelija:

"Codemate on osoittanut virkistävää ammattiylpeyttä Restelin projekteissa, siinä miten vaikeatkin ongelmat on ratkaistu ja aikatauluissa pysytty. Lopputulos on aina ensiluokkaista!" Erno Onatsu Tietohallintojohtaja | CIO

Erno Onatsu

Referenssi Cumulus.fi
Tilaaja: Restel Hotels
Ajankohta:2017
Toimittajan yhteyshenkilö:
Miika Toljamo
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Sisällönhallinta
Webkehitys
Amazon Web Services
Javascript
PHP
Drupal
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
verkkosivu verkkosivusto verkkopalvelu websivu
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa