Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cramo & Peab - Työkalujen jäljitettävyys säästää aikaa työmaalla

ReferenssiTyökalujen häviäminen ja rikkoutuminen aiheuttaa työmailla etenkin ajanhallinnallisia ongelmia. Vähentääkseen työkalujen etsimiseen kuluvaa aikaa Cramo, Peab ja Innofactor toteuttivat keväällä 2018 kokeilun työkalujen jäljittämisestä. Työkalujen sijaintia voi seurata bluetooth-teknologian avulla.
Innofactorin palvelut mahdollistavat työkalujen sijainnin ja käytön seurannan työmailla. Cramon asiakaspäällikkö Erkki Hauhia, Peabin työnjohtaja Markku Mononen ja Innofactorin Business Architect (IoT) Jasu Jaranka ovat tyytyväisiä yhteistyöhön.

"Teimme Innofactorin ja Peabin kanssa pilottikokeilun käsityökalujen jäljitettävyydestä työmaalla. Olisi hyödyllistä, jos kenenkään ei tarvitsisi käyttää työkalujen etsimiseen turhaa aikaa", Hauhia kertoo.

Käyttämättömät koneet huomataan

"Työkaluja ja niiden käyttöä työmaalla voi seurata Innofactorin järjestelmästä bluetooth-teknologian avulla", mainitsee Jaranka.

Seurattavat työkalut ja laitteet ovat yhteydessä työmaan alueelle rakennettuun sensoriverkkoon. Pilottivaiheessa järjestelmän avulla seurattiin muun muassa pumppukärryjen ja imureiden sijainteja.

"Yhteistyön suurin hyöty on se, ettei tavaroiden etsimiseen mene aikaa. Lisäksi järjestelmästä näkee, jos jokin työkalu on käyttämättä pitkään. Silloin esimerkiksi tarpeettomat vuokratyökalut hoksataan palauttaa", Mononen toteaa.

Yhteistyö helpottaa työnjohdon arkea

Yhteistyökokeilu on helpottanut Peabin työnjohdon arkea, sillä nykyään tietoisuus laitteiden ja koneiden sijainnista on aiempaa parempi. Reaaliaikaisesta järjestelmästä näkee helposti, jos työkaluja on unohtunut palauttaa paikoilleen. "Projekti on onnistunut hyvin, ja mielestäni tämä on loistava ja hyödyllinen palvelu. Tämä on tulevaisuutta", Mononen tiivistää.

Suosittelija:

"Projekti on onnistunut hyvin, ja mielestäni tämä on loistava ja hyödyllinen palvelu. Tämä on tulevaisuutta."

Markku Mononen, Työnjohtaja, Peab

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jasu Jaranka, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

IoT
Yhteistyö

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia