Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ContractZen tehostaa TalentBurstin hallintoa

ReferenssiTalentburst Inc. on palkittu yhdysvaltalainen työvoiman hallintaratkaisujen tarjoaja, joka on listattu arvostetulla Inc 500/5000 -listalla yhtenä USA:n nopeimmin kasvavista yrityksistä. Yritys palvelee yli 130 Fortune 500 -yritystä ja on erikoistunut korkean profiilin ehdokkaiden rekrytoimiseen.

Rekrytoinnin huippuosaamista ja tehokkuutta

TalentBurst erottuu kilpailijoistaan strategisella lähestymistavallaan ja tehokkailla toimintatavoillaan. Yhtiö hyödyntää ContractZenia keskeisenä työkaluna liiketoimintaprosesseissaan. ContractZen tarjoaa keskitetyn varaston sopimuksille, varmistaen ajankohtaiset muistutukset uusimisista ja estäen sopimusehtojen laiminlyönnit. Tämä on tehostanut sopimusten hallintaprosessia, parantaen kokonaisvaltaista toiminnan tehokkuutta ja hallintaa.

Yhteistyö ContractZenin kanssa on ollut merkittävässä roolissa TalentBurstin sopimustenhallinnan tehostamisessa ja koko organisaation tehokkuuden parantamisessa. Arvostan ContractZenia ja pidän sitä erinomaisena tuotteena, joka on suuresti parantanut organisaatiomme toimintaa."
Bart Centauro, lakiasiainjohtaja, TalentBurst Inc.

BEC Headshot Talentburst

Tavoitteena tehokkuus sopimusten hallinnassa

Ennen ContractZenin käyttöönottoa TalentBurst ylläpiti sopimuksiaan perinteisellä arkistointijärjestelmällä, jossa ei ollut toimivaa muistutusjärjestelmää, vahvoja hakuominaisuuksia eikä ehtojen ja suorituskyvyn seurantaa. Tämä johti sopimusten keskeytyksiin ja aikaa vieviin sopimusehtojen hakuihin.

Yhtiön ensimmäisenä sisäisenä lakimiehenä Bart Centauro lähti etsimään tehokasta ratkaisua ja kiinnostui ContractZenista sen kustannustehokkuuden ja toiminnallisuuksien vuoksi. Hän korostaa myös intuitiivista käyttöliittymää ja käytettävyyttä:

Mikä lopulta sai minut päätymään ContractZenin valintaan oli se, että jos olen poissa toimistolta, tiimini jäsenet voivat helposti käyttää palvelua ilman, että minun tarvitsee istua heidän kanssaan alas ja kouluttaa heitä puoli tuntia sen käyttöön."
Bart Centauro, lakiasiainjohtaja, TalentBurst Inc.

Modernin helppokäyttöisen pilvipalvelun muuntava voima

ContractZenin toimitusjohtaja Markus Mikola kommentoi onnistunutta yhteistyötä sanoen, että "yhteistyömme TalentBurstin kanssa on malliesimerkki uusien kustannustehokkaiden digitaalisten ratkaisujen kyvystä ratkaista merkittäviä liiketoiminnan haasteita. Olemme innoissamme nähdessämme, miten palvelumme on tuonut tehokkuutta ja parempaa kontrollia TalentBurstin organisaatiolle."

Suosittelija:

Bart Centauro

Pinterest
Referenssin infoboxi
ContractZen Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TalentBurst Inc.
Ajankohta: 2023 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Mikola

Lisätietoja

Yritysprofiili ContractZen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Taloushallinto
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

sopimustenhallinta

Siirry yrityksen profiiliin ContractZen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ContractZen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

ContractZen - Muita referenssejä

ContractZen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia