Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Content Pillar - hakukoneoptimoinnin uusi todellisuus

Bloggaus

Googlen algoritmejä ja tapaa arvottaa sivuja ei ole koskaan ilmoitettu julkisesti. Silti hakukonetulosten taustalla olevat logiikat on päätelty kerta toisensa jälkeen, minkä seurauksena on ollut lukuisia hakukoneoptimoinnin trendejä, kuten avainsanan erikoismuotoilu ja sisällyttäminen mahdollisimman usein sivun tekstisisältöön.

Google on itse ilmoittanut, että se arvottaa mahdollisimman paljon hakukoneen käyttäjiä palvelevaa sisältöä, kuten sivun käyttökokemusta ja sivujen toimintaa mobiilissa. Luova sisältö ja mobiilioptimoidut sivut eivät kuitenkaan yksistään riitä - on kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että jos nämä eivät ole vielä kunnossa, niistä on hyvä aloittaa!

Nykyään Google mittaa ja arvottaa sivustojen vastaavuutta hakuihin sen mukaan, kuinka kattavasti sivustolla on hakua vastaavaa sisältöä. Sen tunnistamiseen Googlen hakubotit analysoivat aiheiden linkityksiä toisiinsa. Jotta erotutte hakutuloksissa avainsanoillanne myös jatkossa, tulee sivuiltanne löytyä topic clustereita eli aiheryhmittymiä. Tutummin tämä sisältö- ja sivustorakenne tunnetaan nimellä Content Pillar.


Siirry blogiartikkeliin tästä!Pinterest
PowerMarkkinointi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili PowerMarkkinointi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Siirry yrityksen profiiliin PowerMarkkinointi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PowerMarkkinointi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PowerMarkkinointi - Muita referenssejä

PowerMarkkinointi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia