Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Confidex Viking™ -beaconeita ohjataan turvallisesti mobiililaitteella

ReferenssiMarraskuussa 2017 markkinoille tulleiden Confidex Viking ™ -beaconien avulla voidaan seurata tuotteiden ja ihmisten sijaintia sekä tuotteen ympäristöä. Bluetooth Low Energy -teknologiaa hyödyntävän, teollisuuden erityisolosuhteita kestävän beacon-malliston suunnittelussa ja toteutuksessa Confidex sai tukea Huldilta.

Beaconien avulla voidaan paikantaa nopeasti ja tehokkaasti esimerkiksi autoja isoilla pysäköintialueilla tai kontteja rahtihalleissa, ja niiden avulla voidaan seurata etänä vaikkapa tuotteen lämpötilaa. Beaconeita voi ohjata vain etukäteen authorisoiduilla salausavaimilla sekä turvallisilla protokollilla.

Suurin osa markkinoilla olevista beaconeista on tarkoitettu siisteihin sisätiloihin, mutta Confidex Viking™ -beaconit on suunniteltu kestämään likaa, iskuja, tuulta ja tuiskua.

"Tuotteissa ei esimerkiksi ole mitään painikkeita, joiden kautta lika voisi mennä tuotteen sisälle. Tästä syystä beaconeita ohjataan mobiililaitteella", kertoo CTO and VP of Engineering Jari Taavela Confidexistä.

Confidex Viking™ -beaconit ovat uusi tuoteryhmä Confidexin langattomassa teknologiatarjontassa, jota on kehitetty pitkään yhdessä teollisuuden kanssa. Etätunnistus on käytössä maailmalla vaativissa teollisissa sovelluksissa ja esimerkiksi autoteollisuuden valmistajat, komponenttien toimittajat tai logistiikkapalvelujen tarjoajat luottavat Confidexin NFC- ja RFID-tunnistusteknologioihin.

Huld tukena ohjelmistosuunnittelussa

Huld on ollut Confidexin tukena Viking™ -beaconien muotoilussa, ohjelmistoskehityksessä ja toteuttanut käyttöliittymän, joiden avulla beaconia ohjataan. Kehitystyön lähtökohtana oli toteuttaa suositun Confidex Ironside™ RFID tagin laatua ja muotoilua vastaava beacon-tuote. Taavelan mukaan lopputulos on helppokäyttöinen ja laadukas – juuri sellainen mitä tavoiteltiin.

"Confidex Viking™ -beaconit ovat uudenlainen aluevaltaus, jossa tarvitsimme huippuosaamista vähävirtaisen laitteen suunnittelusta. Halusimme tuotteeseen erinomaisen käytettävyyden ja osaavan partnerin toteuttamaan sen. Huldin kanssa yhteistyö sujui mallikkaasti", Taavela jatkaa.

Confidex Viking™ -beaconien modulirakenteinen teknologia mahdollistaa tuotteen räätälöitävyyden, joten eri ominaisuuksien lopullinen yhdistelmä valitaan aina asiakkaan käyttötarkoituksen mukaan. Ulkokuoriominaisuuksiltaan tuotteesta on saatavilla kaksi erilaista teollisuuden käyttöön soveltuvaa mallia, Confidex Viking™ ja Confidex Viking Tough™, joista jälkimmäinen versio sopii erityisen vaativaan ympäristöön.

Lisätietoja: Confidex Viking™ beacons

Suosittelija:

Confidex Viking™ -beaconit ovat uudenlainen aluevaltaus, jossa tarvitsimme huippuosaamista vähävirtaisen laitteen suunnittelusta. Halusimme tuotteeseen erinomaisen käytettävyyden ja osaavan partnerin toteuttamaan sen. Huldin kanssa yhteistyö sujui mallikkaasti.

Jari Taavela, CTO & VP of Engineering

Pinterest
Referenssin infoboxi
Huld Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Confidex

Lisätietoja

Yritysprofiili Huld kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Älykäs liiketoiminta
Koneet ja laitteet
teollinen muotoilu
Tietojärjestelmät ja ohjelmistot

Siirry yrityksen profiiliin Huld kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Huld - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Huld - Muita referenssejä

Huld - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia