Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloudriven ratkaisi Siklan sisäisen tiedonkulun ja viestinnän haasteet

ReferenssiVahvassa kasvussa oleva rakennus- ja talotekniikka-alan konserni Sikla haki apua sisäisen viestintänsä yhtenäistämiseen. Tiedonkulun ja viestinnän suurimmiksi pullonkauloiksi olivat yrityksen kasvun myötä muodostuneet konsernin maantieteellisesti ja toiminnallisesti hajautetut yksiköt, jotka haluttiin saada yhtenäistettyä viestinnällisin keinoin. Lisäksi ja tieto haluttiin saada kulkemaan mahdollisimman nopeasti sekä avoimesti.


Ratkaisu toteutettiin Cloudrivenin toimittaman SharePoint-intranetin kautta, joka linkittyy hyvin muihin Microsoft Office 365 -toiminnallisuuksiin. Intranetin ilme yhtenäistettiin Siklan brändin mukaiseksi ja lopputuloksesta saatiin tyylikäs ja monikäyttöinen, mutta myös tiedonkulun osalta odotusten mukainen.

Projekti vietiin läpi nopealla aikataululla Cloudrivenin paketoidulla Workplace-ratkaisulla. Siklan sitoutuneisuuden sekä Cloudrivenin ketterän toiminnan ansiosta aikataulussa myös pysyttiin. Cloudrivenin Intranet-ratkaisu tarjoaa Siklalle myös jatkokehitystä ja muutoksia ajatellen vapaat kädet, sillä se ei ole sidottu tiettyyn muottiin.

Muutos oli tervetullut kaikille Siklan työntekijöille, koska entisen hajanaisen viestimisen sijaan kaikilla on tarvittava tieto reaaliaikaisesti, myös mobiilisti.

Aiemmin virallisen viestintäkanavan puuttuessa tietoa siirtyi paljon muun muassa sähköpostin ja WhatsApp-viestisovelluksen kautta. Tämä ei kuitenkaan vastannut monisatapäisen henkilöstön tarpeita. Nyt koko henkilöstön tehokäytössä on Yammer, joka on otettu hyvin vastaan ja toimii mobiilisti varsin jouhevasti.

Siklalla panostamme avoimuuteen, vuorovaikutteisuuteen ja mukavaan tekemiseen. Intranet ja Yammer ovat merkittäviä tekijöitä niin avoimuuden kuin vuorovaikutteisuudenkin edistäjinä. Olemme hajautuneet maantieteellisesti ympäri Suomen, emmekä eri toimipisteiden välillä näe toisiamme kasvotusten kuin harvoin. Tehokkailla viestintävälineillä mahdollistamme kuitenkin kaikkien toimimisen samassa ympäristössä ja saamme luotua myös vapaamuotoista keskustelua ja vuorovaikutusta sekä tutustumista työntekijöiden välille. Tämä on varmasti jatkossa merkittävä yhtenäisyyttä edistävä tekijä organisaatiossamme”, kertoo Sikla-konsernin viestintäpäällikkö Maarit Kokkonen.

Suosittelija:

Haimme luotettavaa sekä laadukasta yhteistyökumppania ja Cloudriven vakuutti meidät kaikilla mittareilla. Ihmiset odottivat uutta, helpompaa tapaa sisäiseen viestintään ja se myös saatiin.

Timo Savikoski

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cloudriven Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sikla

Lisätietoja

Yritysprofiili Cloudriven kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Cloudriven kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cloudriven - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cloudriven - Muita referenssejä

Cloudriven - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia