Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloubi Oy: Yhteistyötä useassa projektissa

Referenssi

Cloubi Oy

Cloubi on tunnettu ja innovatiivinen, interaktiivisia oppimateriaalialustoja ja sähköisiä oppimisen työkaluja valmistava suomalainen yritys, jonka kanssa BeanBakers on alihankkijana tehnyt jo pidempään yhteistyötä. Vuoden 2020 keväästä BeanBakersiltä on Cloubin tarpeiden mukaan ollut heidän erilaisissa projekteissaan mukana kokonainen tiimi.

BeanBakersin rooli

BeanBakersin tekijät Cloubi on integroinut osaksi omia ketteriä agile-tiimejään, mikä on antanut BeanBakersin tekijöille mahdollisuuden työskennellä tehokkaasti ja tiiviissä yhteistyössä Cloubin omien kehittäjien kanssa tarvittaessa mukautuen mahdollisiin muutoksiin. BeanBakers on tehnyt Cloubille kehitystyötä useammalla eri teknologialla sekä frontend- että backend-puolella. Esimerkkejä näistä ovat muun muassa Java, Vue, JavaScript ja TypeScript.

Hyvin sujunut yhteistyö jatkuu edelleen

Useampi projekti, joihin BeanBakers on tarjonnut työpanoksensa kuluneen runsaan vuoden vuoden, aikana jatkuu edelleen ja pitää sisällään muun muassa Cloubin sisäistä kehitystyötä ja uusia ominaisuuksia tai muutoksia heidän asiakkailleen.

Suosittelija:

Olemme luottaneet Beanbakersin osaamiseen erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa jo usean vuoden ajan. Monipuoliset ohjelmistopalvelut, luotettavat asiantuntijat sekä joustava ja ratkaisukeskeinen toimintakulttuuri on kombinaatio, johon mielellään nojaamme – oli kyse sitten erillisistä ohjelmistoprojekteista tai pidempiaikaisesta alihankinnasta.

Johanna Kalliomäki, COO

Pinterest
Referenssin infoboxi
BeanBakers Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cloubi Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
David Mullo, david@beanbakers.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili BeanBakers kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Java
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

TypeScript
Spring
quarkus
Camel

Siirry yrityksen profiiliin BeanBakers kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BeanBakers - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

BeanBakers - Muita referenssejä

BeanBakers - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia