Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cloubi oy: Käyttäjäkokemusten ja –mieltymysten analyysi

Referenssi

Mitä tavoiteltiin?

Cloubi on tunnettu ja innovatiivinen, interaktiivisia oppimateriaalialustoja ja sähköisiä oppimisen työkaluja valmistava yritys. Keväällä 2020, kun COVID-19 epidemia sulki Suomessa koulut ja siirryttiin etäopetukseen, Cloubi päätti oman tuotekehityksensä tueksi kerätä opettajilta tietoa heidän käyttämistään opetusmenetelmistä ja työkaluista. Keräämänsä datan analysoimiseksi ja keskeisten tulosten raportoimiseksi Cloubi otti yhteyttä BeanBakersin tutkimustiimiin.

Mitä teimme?

BeanBakersin tutkimustiimi valmisteli datan analysointia varten sekä suunnitteli ja toteutti tarkoituksenmukaiset analyysit. Cloubin tavoitteiden ja toiveiden mukaan kävimme yksityiskohtaisesti läpi tutkimusdataa ja tiivistimme tulokset opettajien käyttämistä menetelmistä ja työkaluista ja erilaisista käyttäjäryhmistä helposti ymmärrettäväksi ja hyödynnettäväksi paketiksi.

Lopputulos

Tuotimme Cloubille kompaktin ja visuaalisesti selkeän esityksen ja yksityiskohtaisen raportin suosituksineen. Cloubi sai laajasti tietoa potentiaalisista asiakkaista ja heidän tottumuksistaan ja käyttäjäkokemuksistaan. Tätä tietoa he voivat hyödyntää kehittäessään edelleen palveluitaan.

Suosittelija:

BeanBakersin Tutkimustiimi auttoi meitä löytämään keskeisimmät tulokset lähes 1000 vastaajan kyselyaineistostamme. He tarjosivat meille sekä yksityiskohtaisen raportin että helposti sisäistettävän, keskeisimmät tulokset sisältävän visuaalisen esityksen. Oli ilo työskennellä todellisten tutkimuksen ammattilaisten kanssa, jotka tiesivät mitä välineitä ja analyyseja kannattaa käyttää. Mikä tärkeintä, tämä säästi meiltä runsaasti resursseja emmekä voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen!

Jesper Nyström, Sales and Marketing Manager

Pinterest
Referenssin infoboxi
BeanBakers Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cloubi Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
David Mullo, david@beanbakers.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili BeanBakers kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta

Toimialakokemus

IT
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin BeanBakers kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BeanBakers - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

BeanBakers - Muita referenssejä

BeanBakers - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia