Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Citynomadin kartta Hautahaku.fi-palvelussa

ReferenssiMobiiliystävällinen Hautahaku on luotu helpottamaan Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaille haudattujen vainajien hautapaikkojen löytämistä. Hautahaku.fi palvelee ihmisiä koko Suomessa, joiden läheinen on haudattu Hietaniemen, Malmin, Honkanummen, Kulosaaren, Östersundomin hautausmaille, Maunulan uurnalehtoon tai Kallion uurnaholviin. Pyhäinpäivän alla avattavasta Hautahaku-palvelusta löytyy noin 350 000 Helsingin seurakuntayhtymän hautausmaille haudatun vainajan tiedot. Hautahaku-palvelun on luonut yhteistyössä Helsingin seurakuntayhtymän hautaustoimi ja tietohallinto.

Kuinka käytät?

Hautahaku-palvelusta hautapaikkaa etsitään vainajan sukunimellä. Hakua voidaan tarvittaessa rajata syntymä- ja kuolinvuoden tai hautausmaan mukaan. Palvelun sisältämä karttapalvelu näyttää haudan sijainnin hautausmaalla. Hautahaku.fi linkittyy HSL:n Reittioppaaseen, jonka avulla hautausmaille on helppo löytää julkisilla kulkuneuvoilla.

Open Street Map pohjana

Helsingin seurakuntayhtymän palveluun on integroitu Citynomadin tarjoama räätälöitävä Open Street Map -palvelu. Helsingin seurakuntayhtymän alueella sijaitsevien hautausmaiden alueet ja niillä sijaitsevat haudat esitetään vuorovaikutteisen karttapalvelun kautta. Open Street Map mahdollistaa karttapohjan räätälöinnin kartan käyttötarpeiden mukaisesti. Tällaisia ovat esim. rajattoman kohteiden esittämisen, karttanäkymän graafisen muokkauksen ja erikoiskarttojen esittäminen. Helsingin seurakuntien Hautahaku.fi-palvelussa OSM-karttaan on piirretty hautausmaa yksilöiden jokainen hauta hautakohtaisesti. Aktiiviset kohteet esitetään kartalla korostetusti, ja tieto, joka kohteesta esitetään, sisältää vainajaa koskevat tiedot.

Vuorovaikutteinen karttakonseptimme voi tuoda myös muuta lisäinformaatiota ja toiminnallisuutta OSM:n kartan käyttöön.

Anna palautetta!

Helsingin seurakuntayhtymän tarjoaman palvelun löydät osoitteesta hautahaku.fi. Hautahaku-palvelu avataan Pyhäinpäivän alla 29.10. Lanseerauksen yhteydessä kerätään käyttäjäkokemuksia tällä lomakkeella!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Citynomadi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin seurakuntayhtymä
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Joni Nisula

Lisätietoja

Yritysprofiili Citynomadi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

GPS
Open street map

Siirry yrityksen profiiliin Citynomadi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Citynomadi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Citynomadi - Muita referenssejä

Citynomadi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia