Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chilit virtaviivaisti Aren kannettavien työasemien toimitusprosessin

Referenssi

Chilit on uudistanut Suomen suurimman talotekniikkatalon Aren työasemien toimitusprosessin. Aren ammattilaisten tarvitsemat HP-merkkiset kannettavat toimitetaan Chilitin esiasennuksesta loppukäyttäjille täysin käyttövalmiina. Lähituen tarve on vähentynyt selvästi, ja työntekijöiden aikaakin säästyy.

Chilit toteutti Arelle Microsoft SCCM -päivityksen ja Windows 10 -projektin. ”Chilit vastaa SCCM:n ylläpidosta, ja pyysimme heitä toteuttamaan meille uuden vieläkin helpomman tavan ottaa kannettavat käyttöön. Halusimme säästää rahaa ja aikaa sekä yksinkertaistaa uusien kannettavien tilaus- ja toimitusprosessia. Laite toimitetaan käyttäjälle valmiiksi asennettuna”, sanoo Aren sovellusvastaava Samuli Koivisto. ”Chilit hoitaa työasemiimme myös tarvittavat ohjelmistolisenssit.”

Käyttäjät pidetään ajan tasalla työasemien vaihtoaikataulusta. ”Chilit lähettää käyttäjien sähköpostiin heidän verkkokauppaansa johtavan tilauslinkin, josta työntekijä voi valita itselleen parhaiten soveltuvan kannettavan viidestä eri vaihtoehdosta. Tämä on iso muutos aiempaan verrattuna. Kustannuspaikat sekä toimitusosoitteet ovat valmiina, ja uusi kone toimitetaan käyttäjälle noin viikon sisällä tilauksesta”, kertoo Koivisto. ”Meidän ei tarvitse tietohallinnossa osallistua mitenkään kannettavien tilaus- ja toimitusprosessiin.”

Kannettava palvelee liikkuvaa henkilöstöä

Are työllistää noin 2.900 henkilöä, joista lähes puolella on henkilökohtainen työasema.

”Henkilökuntamme liikkuu paljon eri puolella Suomea. Käytämme ainoastaan HP:n kannettavia työasemia, joita meillä on noin 1.400. Kaikissa kannettavissamme on integroitu 4G verkkokortti. HP on ainoa laitevalmistaja, jonka kannettavissa on näin kattavasti tarjolla 4G. Arvostamme HP:n laadukasta kannettavien ja hybridien laitevalikoimaa sekä laitteiden hyvää saatavuutta. Luotettavuus on ollut pääosin hyvällä tasolla, ja HP:n kannettavien elinkaari on pitkä”, sanoo Koivisto. ”Hybridi kannettava on ollut henkilöstömme keskuudessa erityisen suosittu.”

Arelle toimitetuissa kannettavissa on kolmen vuoden onsite-takuu. ”Chilit asentaa laitteille ohjelmisto-imaget, käyttöjärjestelmät, selaimet, toimisto-ohjelmistot ja SAP:in. Esiasennettu kannettava riittää sellaisenaan noin joka neljännelle käyttäjälle. Tuotantopuolen erityissovellukset Chilit paketoi koneille jälkiasennuksena”, korostaa Koivisto. ”Tämä on hyvin selkeää näin.”

Käyttäjä valitsee itse työkalunsa

Aren työntekijät voivat valita tavallisen kannettavan, tehokannettavan tai hybridikannettavan.

”Käyttäjät ovat kiitelleet sitä, että he voivat itse valita haluamansa mallin. Käyttäjäkokemus on myös parantunut, ja kannettavat voidaan telakoida kätevästi suurempiin näyttöihin”, sanoo Koivisto. ”Viimeksi vaihdoimme 270 työasemaa, ja kaikki sujui hyvin. Koneiden saatavuus oli hyvä, ja viikon toimitusaika piti. Toimitusprosessin uudistaminen on tuonut meille selkeitä hyötyjä.”

”Lähituen tarve on vähentynyt. ICT-asiantuntijoiden, käyttäjien, assistenttien ja esimiesten työaikaa säästyy, kun kannettavien tilaus sekä toimitus hoituvat tehokkaasti. Työaikasäästöjen lisäksi olemme saavuttaneet myös suoria kustannussäästöjä”, kertoo Koivisto. ”Käymme Chilitin asiantuntijoiden kanssa jatkuvaa dialogia, jotta saamme prosessista vieläkin paremman.”

Suosittelija:

”Työaikasäästöjen lisäksi saamme myös suoria kustannussäästöjä.”

Samuli Koivisto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Chilit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Are Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Chilit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Järjestöt ja yhdistykset
Koulutusala
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

windows 10
elinkaaripalvelut
HP
IT-elinkaaripalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Chilit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chilit - Muita referenssejä

Chilit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia