Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Chilifest -applikaatio

ReferenssiChilifest Finland järjestetään 12.-14.8. Tampereen Tullinaukiolla ja Pakkahuoneella. Chilituotteiden ja -ruokien lisäksi löydät tapahtumasta tuttuun tapaan asiantuntijoiden vinkit chilin käytöstä ruoanlaitossa sekä kaikenlaista grillaamiseen liittyvää. Tarkoituksena on jakaa chilitietoutta ja ruoanlaittovinkkejä, nauttia herkullisista ruoista ja pitää hauskaa porukalla. Tänä vuonna Chilifest Finland laajentaa herkkujen maistelun myös juomapuolelle, kun Pakkahuoneella päästään tutustumaan eri pienpanimoiden tuotteisiin.

Tuttuun tapaan Chilifest Finland on kävijöille maksuton, ainoastaan Pakkahuoneella järjestettävään Tulli Beerfestiin ja Klubin puolella rokattavaan Chilirockiin peritään pääsymaksu. Sunnuntaina Pakkahuoneellekin on vapaa pääsy, kun Tulli Beerfest vaihtuu Chilifestin kilpailuareenaksi.

Tamperelainen Haltu Oy toteutti Chilifest Finland -tapahtumasovelluksen palvelemaan vierailijoiden tarpeita. Sovelluksessa on mukana käsiohjelma sekä aikataulut, tietoa kumppaneista sekä vaihtuvia tarjouksia tapahtuman yhteistyökumppaneilta.

Sovellus on kehitetty yhdessä tapahtuman järjestäjien kanssa erittäin ketterästi ja käyttäjälähtöisesti. Poppamies Oy:n toimitusjohtaja Marko Suksi kommentoi Haltulaisten suoritusta seuraavasti:

“Yhteistyö Haltun kanssa toimi saumattomasti heti alusta alkaen, tarpeemme ymmärrettiin ja meille kartoitettiin juuri sopivat toiminnallisuudet eikä aikaa tuhlattu. Applikaatio valmistui ajallaan ja käyttöliittymä on vielä helpompi ja näyttävämpi kuin osasin odottaa, käytettävyyden optimointiin oli selvästi panostettu. Tuotanto sujui ammattimaisesti ja sovittujen aikataulujen puitteissa.”

Haltu Oy:n erikoisalaa onkin nopealla aikataululla toteutetut digitalisaatioprojektit, joissa asiakkaan tarve muutetaan mobiili- tai web-sovellukseksi.

“Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarve ja se, mitä varten sovellusta ollaan tekemässä ja ketkä sovellusta tulevat käyttämään. Vasta tämän jälkeen voimme olla varmoja, että sekä me että asiakkaamme ovat tekemässä varmasti oikeita asioita.”, kommentoi Haltun toimitusjohtaja Mikko Sävilahti yrityksensä toimintatapaa. “Jokainen projekti pitää hoitaa maaliin niin, että asiakkaamme on valmis suosittelemaan meitä eteenpäin”, hän lisää.

Sovellus on ladattavissa sekä iPhonelle, että Androidille suoraan sovelluskaupasta tai Chilifest.fi -sivuston kautta.

Suosittelija:

Yhteistyö Haltun kanssa toimi saumattomasti heti alusta alkaen, tarpeemme ymmärrettiin ja meille kartoitettiin juuri sopivat toiminnallisuudet eikä aikaa tuhlattu. Applikaatio valmistui ajallaan ja käyttöliittymä on vielä helpompi ja näyttävämpi kuin osasin odottaa, käytettävyyden optimointiin oli selvästi panostettu. Tuotanto sujui ammattimaisesti ja sovittujen aikataulujen puitteissa.

Marko Suksi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Chilifest Finland ry
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Sävilahti

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

React Native
Javascript
Electron

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia