logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Checkout Finland Oy

Referenssi”Leonidaslaisten asenne on pelkäämätön. Muuttuvissa ympäristöissä he osaavat laskeutua kevyesti tiimiin ja pääsevät juoksevilla askelilla tahtiin mukaan.”

Mika Turunen, CTO, Checkout Finland Oy

SUOSITELTAVAA RISKIBISNESTÄ


OP:n omistama Checkout Finland Oy on maksunvälitykseen erikoistunut yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia työkaluja verkkomaksamisen toteuttamiseen ja hallitsemiseen. Pilvipalveluna toimivaa Checkoutin ohjelmistoa kehittää oma tiimi, jota huhtikuussa 2016 täydennettiin Leonidaksen ohjelmistokehittäjillä.

”Checkout on perinteisellä rahoitusalalla toimiva talo ja tietyt toimintamallit on vuosien saatossa hakattu kiveen. Kaipasimme lisätyövoiman lisäksi uutta asennetta ja tekemisen mallia. Leonidaksen väki toi mukanaan ketterät kehitysmenetelmät ja freesiä otetta työhön. Leonidaslaisten asenne on pelkäämätön. Muuttuvissa ympäristöissä he osaavat laskeutua kevyesti tiimiin ja pääsevät juoksevilla askelilla tahtiin mukaan”, kuvailee Checkoutin teknologiajohtaja Mika Turunen.

OHUEN JOHTOKERROKSEN VÄKEÄ


Checkoutin kehitystiimi suunnittelee ja toteuttaa alustauudistuksia, yritysten välisiä integraatioita ja maksupainikkeita sekä kehittää ohjelmiston infrastruktuuria ja tukee ohjelmiston operatiivista toimintaa. Leonidaksen kehittäjät ovat mukana kaikessa tekemisessä Linux-järjestelmän ylläpidosta maksupainikkeen muotoiluun saakka. Työkaluina käytettäviä teknologioita ovat muun muassa Linux, HTML, JavaScript, CSS, PHP, Java sekä uusia tuulia, joista nousevana Node.js.

”Tekemisen tapojen muuttuminen on tuonut koko tiimiin uutta henkeä. Leonidaslaisissa minua miellyttää ammattimainen tyyli hoitaa asioita: kaikesta puhutaan rehdisti ja vain asiat riitelevät, eivät ihmiset. Pyrin tekemään kaikkeni, etten sammuta sitä liekkiä, mikä jätkillä tekemiseen on”, Mika Turunen painottaa.

Itseohjautuvan tiimin johtamisessa avainsanoja ovat luottamus ja kuunteleminen. ”Toimin itse tiimin kuskina ja käännän rattia sinne, minne tiimini perustellusti käskee ajaa. Leonidaksen porukka on tottunut ohueen johtokerrokseen ja kehittäjien päätöksiä tukeviin johtajiin. Tavoitteeni on olla tekemättä tiimin puolesta heidän arkeensa vaikuttavia päätöksiä. Virheitä tulee aina, mutta virheistä ei ketään heitetä liekkeihin. Tällä toimintamallilla ihmiset pyrkivät eteenpäin ja tekemään asiat seuraavalla kerralla paremmin.”

LEONIDASLAISET TÄRKEÄ OSA CHECKOUTIN TIIMIÄ

Kaikki Checkoutin kehittäjät on vastuutettu yhdenvertaiseen tekemiseen. Tiimin viisi leonidaslaista ovat kuin omaa väkeä, ja he osallistuvat muun muassa Checkoutin illanistujaisiin.

Päänvuokrausbisneksessä on kuitenkin riskinsä. Kun leonidaslainen haluaa vaihtaa työpaikkaa, se vaikuttaa myös toimeksiantajan kuvioihin.

”Yksi leonidaslainen lähti ja se oli minulle oikean käden menettämisen hetki. Olin oppinut luottamaan hänen ammattitaitoonsa ja haastamiseen – mielipiteemme ottivat välillä voimakkaastikin yhteen. Luottopakin menetys harmitti, mutta hänen tilalleen on noussut nopeasti uusia kykyjä”, Mika Turunen kertoo.

Kehittäjätiimin työmassaa täytyy edelleen keventää ja lisäresursoinnille on tarvetta jatkossakin.

”Ehdottomasti voin suositella Leonidaksen ohjelmistokehittäjäpalveluita! Meille on aina löytynyt oikea henkilö, jolla on tiukka osaaminen toivotulta alueelta, kyky muovautua vaatimuksiin ja silti pitää oman päänsä. Ammattitaidon kautta tulee oman osaamisen ja rajojen tunnistaminen, teknologioiden tunteminen, kyky oppia uusia – ja mikä on myös tärkeää – vanhoja teknologioita. Yhteiseen lentoon lähteminen on ollut helppoa, kun nämä perusasiat ovat aina olleet kunnossa. Harrin kanssa on helppo sopia yksityiskohdista, palvelu on nopeaa ja kohtaamisissa ei koskaan tyrkytetä mitään”, Turunen kiittelee.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Leonidas Oy

Tiedot

Lisätietoja

Leonidas Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Teknologia

Java
Javascript
Linux
Node.js
PHP

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Leonidas Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Leonidas - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Leonidas - Muita referenssejä

Leonidas - Muita bloggauksia

Siirry Leonidas Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä
Vauhdikas video: S-Pankin pääekonomisti lukee talouden nuotit Marcus Grönholmin ralliauton kyydissä
Koneoppiminen voi auttaa ilmastonmuutoksen torjunnassa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia