Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Chatbot-ohjelmisto

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Verohallinto

Tarjoukset 13.05.2019 klo 13.00 mennessä

Veron verkkosivuilla on vuosittain 20 miljoonaa kävijää ja chat-palvelua käyttää tällä hetkellä 300 000 asiakasta vuodessa. Verohallinnon verkkoasioinnin ja siihen liittyvän chatin käytön ennustetaan kasvavan vuosittain voimakkaasti 150 000 yhteydenottoon kuukaudessa. Hankinnan kohteena on tekoälypohjainen Chatbot-ohjelmisto SaaS-palveluna ja jonka avulla voidaan vastata sähköisen asioinnin ja neuvontatarpeiden kasvavaan kysyntään. Chatbotin avulla asiakaspalvelua voidaan tarjota silloin, kun asiakas neuvontaa tarvitsee - eli vuorokauden ympäri. Hankinta sisältää Chatbot-ohjelmiston lisensseineen, käyttöönottoprojektin sekä ratkaisun koulutus-, tuki-, ylläpito- ja asiantuntijapalvelut. Tavoitteena on käynnistää käyttöönottoprojekti kesäkuussa 2019 siten, että ensimmäinen chatbotin käsittelemä aihealue on käytössä syyskuussa 2019. Hankinnan kohde on tarkemmin kuvattuna liitteessä 1 ja vaatimusmäärittelyliitteissä 3 sekä 6.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia