Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

ReferenssiCetuksen masters uimareiden vanha sivusto oli tullut tiensä päähän. Toteutimme yhdessä Cetuksen avainhenkilöiden kanssa sivuston, jossa masters-uimarit voivat tiedottaa jäseniään, suunnitella kausisuunnitelmia, ylläpitää seuraennätyksiä ja luoda harjoituksia eri päiville.


GDPR on seuratoiminnassa jatkuvasti pohdinnassa

Mysteerion toiminnassa Pentikäinen on erityisen tyytyväinen siihen, että arviot eri ratkaisujen kustannuksista ovat pitäneet.

– Lisäksi Mysteeriosta saa aina apua, kun on jokin asia, jota ei enää muistakaan, esimerkiksi miten johonkin osioon julkaistaan sisältöä. Lauri on laittanut meille Cetukseen aivan mahtavia opastusvideoita, joista näkee helposti miten erilaiset toiminnot pitää tehdä.

Mysteerio uudisti samalla myös Cetus Masters -sivun, joka on Pentikäisen mukaan masters-uimarien oma temmellyskenttä. Sivustosta tehtiin oma kokonaisuutensa, jolla on selvä visuaalinen yhteys Cetuksen pääsivuston kanssa.

– Masters-uimareilla on erilaiset tiedotus- ja viestintätarpeet kuin muulla uimaseuralla, joten totesimme että sivusto kannattaa pitää erillisenä, mutta Cetuksen pääsivun kanssa sukunäköisenä. Nyt masters-uimarit saavat omatoimisesti päivittää sivujaan, Pentikäinen sanoo.

Toiminnanjohtajan mukaan yksi iso haaste seuratoiminnassa on tietosuoja-asetus, GDPR.

– Oikeudenpäätöksiä ei vielä ole ja kaikki tämän hetken tiedot ovat valistuneita arvauksia, siksi olen iloinen, että meillä on Mysteerion kaltainen kumppani, joka on auttamassa teknisisissä asioissa tulevaisuudessakin. Muutoksia esimerkiksi sivuston sisällä näkyviin tietoihin voi voidaan joutua tekemään nopeastikin, kun tietosuojavaatimuksista saadaan tarkennuksia ajan myötä.

Suosittelija:

Mysteeriosta saa aina apua, kun on jokin asia, jota ei enää muista. Esimerkiksi miten johonkin osioon julkaistaan sisältöä. Lauri on laittanut meille Cetukseen aivan mahtavia opastusvideoita, joista näkee helposti miten erilaiset toiminnot pitää tehdä.

Teresa Pentikäinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mysteerio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cetus Ry
Ajankohta: 2017

Lisätietoja

Yritysprofiili Mysteerio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mysteerio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio - Muita referenssejä

Mysteerio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia