Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cervi Talotekniikka löysi HS-Worksista tärkeän IT-kumppanin

Referenssi

Cervi Talotekniikka Oy on ilmastointialan yritys, jonka kasvu ja menestyminen on osin perustunut digitalisaatioon ja pääomasijoittajan mukaan tuloon. Hyvä tietoturva ja uusien laitteiden nopea ja helppo käyttöönotto turvaavat Cervin arjen.

 

Kun pääomasijoittaja osti Cervin osakekannasta yli puolet, liikevaihto kasvoi entisestään. Vuonna 2018 noin 90 henkilöä työllistänyt yritys laajeni lyhyessä ajassa noin 130 henkilön yritykseksi.

Cervi toiminta on keskittynyt pitkälti ilmanvaihtoon. Toiminnan tehostamiseksi, Cervi kehitti oman Saara-nimisen toiminnanohjausjärjestelmä. Kasvuun johtanut yrityksen digiloikka oli odotettavissa, sillä osalla avainhenkilöistä on vahva IT-tausta.

Saaraa on jatkuvasti kehityksen kohteena, sillä se on koko toiminnan ydin ja valttikortti. Se on integroitu muihin ohjelmiin sopivaksi.

- "Kaksi täyspäivästä koodaria työskentelee Saaran parissa", sanoo HR- ja hallintopäällikkö sekä pääkäyttäjä Minna Fagerlund.

Hän painottaa huikean kasvun perustuvan osin fokusoitumiseen.

- "Liiketoiminnassa ei ole lähdetty rönsyilemään. Olemme keskittyneet siihen minkä parhaiten osaamme eli ilmanvaihtoon ja siihen liittyviin asioihin", sanoo Fagerlund.

 

Vaiheistettu toiminnanohjausjärjestelmä

 

Toiminnanohjausjärjestelmä on vaiheistettu, joka ohjaa asentajien työtä kentällä. 

He tekevät raportteja työvaiheittain. Kuvat ja kuvaukset näkyvät reaaliaikaisesti.

- "Kun työ on tehty, se kuitataan tehdyksi. Siitä lähtee tieto asiakkaalle. Näin työn tilaaja pysyy kokoa ajan ajan tasalla", selvittää Fagerlund.

 

Hän toteaa, että Cervillä IT on keskeinen osa työnkuvaa. Cervi kehitti oman toiminnanohjausjärjestelmän vastaamaan kaikkia heidän tarpeita, koska markkinoilla ei ollut vastaavaa järjestelmää.

 

Nopea apu käyttöönotossa

 

- "Jokaisella asentajaparilla on pädi ja puhelin käytössä. Parhaimmillaan palkkasimme 20 asentajaa kuukaudessa. Jo pelkästään laitteiden tilaaminen, käyttöönotto ja opastus vei aikaani aivan valtavasti."

Asentajien lisäksi Cervissä on toimihenkilöitä, joiden IT-tarpeet poikkeavat asentajien tarpeista. Toimihenkilöt tarvitsevat muun muassa läppäreitä, näyttöjä ja tulostimia.

 

- "Pelkästään rautaan liittyvää asiaa on tämän kokoisessa talossa paljon. Olen huojentunut, sillä laitteet tulevat meille asennettuina ja niiden käyttöön ohjauksessa HS-Works on apuna. Juuri avasimme neljännen toimipisteen. IT-toimijamme ei voi olla paikkakuntakohtainen", toteaa Fagerlund.

 

Hän hehkuttaa myös sitä, ettei hänen tarvitse miettiä uusien laitteiden saatavuutta ja ominaisuuksia.

 

Tietoturvan tärkeys

 

- "Iso asia on tietoturva, josta minulla oli jatkuva huoli. Jos kone joutuu väriin käsiin, se on uhka."

 

- "Jos mobiililaitteet katoavat, voin soittaa HS-worksille, jolloin etänä saman tien voidaan tehdä kadonnut laite käyttökelvottomaksi", sanoo pääkäyttäjä.

Fagerlundille on tärkeää, että hän ei hallitse kaikkia IT-asioista. Hänelle on tärkeää, että on IT-kumppani, joka apuun voi aina luottaa. Se oli yksi suurempia syistä IT:n ulkoistamiseen.

 

 

Vikatilanteet

 

- "Jos jonkun projektipäälliköllämme kone hajoaa, työt loppuvat siihen paikkaan. Se on katastrofi. Onneksi siihen on ratkaisu, saamme hyvin nopeasti uuden käyttövalmiin koneen HS-Worksilta. Työt eivät seiso. Tällaiset seikat ovat erittäin merkityksellisiä", sanoo Fagerlund.

Vikatilanteen sattuessa Fagerlundin mieltä huojentaa sekin, ettei hänen tarvitse tuhlata aikaa linjoilla roikkumiseen ja odottelemiseen, että joku vastaisi. Se helvetti on ohi.

- "Haluan saada ihmisen kiinni ja kertoa IT-huoleni. Saan kysymyksiin nopeat vastaukset.

Arvostan nopeaa reagoimista ja ongelmien ratkaisua. Vikatilanteissa etäyhteys toimii hyvin ja on äärettömän näppärää."

 

- "Kun kilpailutimme IT-kumppania, HS-Works vei voiton sillä, että se on tasalaatuinen eri osaamisalueilla eikä ole liian suuri talo, vaan sopivan kokoinen."

- "Nyt tietoturva, laitteiden käyttöönotto ja vikatilanteet ovat halussa, kiitos HS-Worksin", tiivistää Fagerlund.

Suosittelija:

”Kun kilpailutimme IT-kumppania, HS-Works vei voiton sillä, että se on tasalaatuinen eri osaamisalueilla eikä ole liian suuri talo, vaan sopivan kokoinen."

Minna Fagerlund, HR- ja hallintopäällikkö, Cervi Talotekniikka

Pinterest
Referenssin infoboxi
HS-Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Cervi Talotekniikka

Lisätietoja

Yritysprofiili HS-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HS-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HS-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works - Muita referenssejä

HS-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia