Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cerion uudistamaan Järvenpään kaupungin tiedolla johtamista

Referenssi

Tavoitteena on entistä parempi tiedon hyödynnettävyys kaupungin toiminnassa ja johtamisessa.

Cerion on avainroolissa Järvenpään kaupungin tiedolla johtamisen modernisoinnissa äskettäin voitetun kilpailutuksen myötä.

Tiedolla johtaminen on Järvenpään kaupungille keskeinen strateginen tavoite ja toiminto, jota tarjotaan kaupungin laajuisesti palveluiden käyttöön. Cerionin asiantuntijatiimi tuottaa jatkossa kaupungille tieto- ja tiedolla johtamisen asiantuntija-, tuki- ja ylläpitopalveluita.

Järvenpään kaupungin tietohallintojohtaja Toni Pallaspuro pitää alkavaa yhteistyötä merkittävänä askeleena kaupungin tiedon monipuolisemmassa hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisen kehittämisessä.

  • Tavoitteena on nostaa tietojen hyödyntämisen osuutta sisäisessä palveluntuotannossa ja johtamisessa. Lisäksi uudistuksen vaikutusten toivotaan näkyvän järvenpääläisten arjessa asti. Tarkoitus on jakaa ajantasaista tietoa kuntalaisille mahdollisuuksien mukaan.

Cerionin Customer Success Manager Henrikki Kemppainen iloitsee kilpailutuksen voitosta.

  • Järvenpään kaupungilla on potentiaalia nousta tiedolla johtamisen kärkijoukkoihin tulevan yhteistyömme ansiosta, Kemppainen ennakoi.

Tietovarastointiratkaisu pohjautuu Microsoft Azure -pilvipalveluun. Raportointityökaluna toimii helppokäyttöinen ja ketterä Power BI. Kehittämisen tavoitteena on kasvattaa tietomassaa ja luoda ajantasaisempia raportteja, joilla saadaan parannettua päivittäistä toimintaa ja johtamista. Tulevaisuudessa Järvenpään kaupunki näkee mahdollisuuden myös tehostaa tietovaraston kehittämistä hyödyntämällä DSharp-tietovaraston kehitys- ja automaatiovälinettä.

Cerionin vahva asema kuntasektorilla voimistuu entisestään. Kemppaiselle kaupunkien tiedolla johtaminen on lähellä sydäntä.

  • Tiedon käytettävyyden merkitystä kaupunkiympäristössä ei voi aliarvioida. On hienoa aloittaa Järvenpään kaltaisen kasvavan ja vetovoimaisen kaupungin kanssa kumppanuus, jossa päästään aidosti vaikuttamaan kaupungin toimintatapojen kehittämiseen, Kemppainen sanoo.

Suosittelija:

Alkava yhteistyö Cerionin kanssa on merkittävä askel kaupungin tiedon monipuolisemmassa hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisen kehittämisessä.

Toni Pallaspuro, tietohallintojohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cerion Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Järvenpään kaupunki
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Henrikki Kemppainen, Customer Success Manager, p. 040 821 9628

Lisätietoja

Yritysprofiili Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Big Data

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tietovarastointi
Power BI
Microsoft Azure
DSharp
tiedolla johtaminen
automatisointi

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cerion Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Cerion Solutions - Muita referenssejä

Cerion Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia