logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

CEF etsii näkemyksellistä ICT:n B2B-myyntipäällikköä

BloggausTarkempia tietoja: http://www.cef.fi/yritys/ajankohtaista/etsimme-myyntipaallikkoa-ict-ratkaisuihimme/Meillä on yrityksessä menossa mielenkiintoinen murrosvaihe. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme suomalaisena teollisuustietotekniikan suunnittelijana ja valmistajana. Nyt on seuraavien askelien aika.

Meidän suunnittelemia ja valmistamia tietokoneita löytyy kriittisinä toimilaitteina paperitehtaista, voimalaitoksista, tykin kyljestä, panssarivaunuista, tutkajärjestelmistä, valvontajärjestelmistä, rahtilaivoista, hissikuiluista, logistiikkajärjestelmistä ja esimerkiksi rahapeliautomaateista.

Uskomattoman moni asia pyörii Suomessa meidän tietokoneiden varassa! Mutta silti juuri kukaan ei tunne meitä.


Kerran eräs messuvieras luuli tunnistaneensa meidät, kertoi että on nähnyt logomme pakettiautojen kyljessä. Ei, meillä ei ole ainuttakaan pakettiautoa.

Haluan, että tähän saadaan muutos. Meidän asiakkaat ovat meihin todella tyytyväisiä, NPS-luvut hipovat huippuja. Mutta meistä ei juuri kukaan tiedä yhtään mitään. Keskisuuri yritys Savonlinnasta, jolla olisi kuitenkin tarjottavaa niin monelle muullekin yritykselle!

Tuumasta toimeen. Etsimme tällä hetkellä meidän ICT-myyntitiimiin näkemyksellistä ja aktiivista vetäjää myyntipäälliköksi. Haluan löytää siihen henkilön, kuka omalla esimerkillään, verkostollaan ja nykyaikaisen myynnin osaamisellaan saa vakiintuneen liiketoiminnan lentoon. Pääpaino on siis uusasiakashankinnassa.


Voisin kuvitella, että etsimäni virtuoosin viikkoaikataulu saattaisi näyttää tältä:

Maanantai: Sosiaalisen median kahlaamista. Blogikirjoituksen kirjoittamista. Tulevan viikon asiakastapaamisten varmistelua.

Tiistai: Loistava prospektitapaaminen uuden asiakasehdokkaan kanssa. Intoa täynnä kohti seuraavaa paikkaa! Pitkin päivää kuitenkin löytyy aikaa LinkedInille ja Twitterille.

Keskiviikko: Olemassa olevan avainasiakkaan kanssa tapaaminen, olemassa olevan raamisopimuksen uusiminen ja tulevan vuoden hintaneuvottelut.

Torstai: Aamupäivästä telco uunituoreen asiakkaan kanssa. Käydään yhdessä läpi tekniset yksityiskohdat. Käydään vielä kertaalleen läpi SLC:n ja MLC:n erot ja miksi me pidämme Unikulmaa yhtenä pahimmista kilpailijoistamme. Muistinko jo mainita SoSe:n?

Perjantai: Viikon asiakaslupausten lunastamiset. Tarjouksia ulos jne. Lisäksi tiimipalaveri oman myyntitiimin kanssa. Samoin sopimiset markkinointitiimin kanssa tulevista suuntalinjauksista. Hyvillä mielin viikonlopun viettoon! Ehkä parin SoMe-päivityksen jälkeen.

Mistä löytää meille B2B-myynnin virtuoosi?


Lupaan olla esimiehenä tukeva ja kannustava. Minusta on uskomattoman hienoa katsoa sitä tunteenpaloa, minkä näkemyksellisyys ja intohimo myyntityöhön tuovat. Tärkeintä on se, että odotukset ylittävä asiakaspalvelu on perusarvosi ja tietotekniikan avulla asiakkaan liiketoiminnan parantaminen intohimosi.

Olisitko se sinä? Tai tunnetko soveltuvaa luonnonlahjakkuutta? Olkaa minuun yhteydessä alla olevan linkin ohjeiden mukaisesti! Haku on käynnissä syyskuun loppuun asti.


Kimmo Juuti,
Johtaja, myynti ja markkinointi

Tarkempia tietoja: http://www.cef.fi/yritys/ajankohtaista/etsimme-myyntipaallikkoa-ict-ratkaisuihimme/

Pinterest
Webrosensor

Lisätietoja

Webrosensor:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Omat tagit

rekrytointi
rekry

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Webrosensor kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Webrosensor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Webrosensor - Muita referenssejä

Webrosensor - Muita bloggauksia

Siirry Webrosensor kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia