Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Verve: Integraatioprojekti ylitti asiakkaan odotukset

ReferenssiLaskutusjärjestelmien integraatio yrityksen laajentumisen yhteydessä


Verven ja Alfamen yhteistyö alkoi, kun Verve tarvitsi isojen liiketoimintakauppojen jälkeen taloushallinnon prosessien ja käytännön toimien integraation. Myös pitkään käytössä ollut, paljon manuaalisia vaiheita sisältänyt laskutustapa oli tullut tiensä päähän. Valtakunnallisesti toimiva Verve tarvitsi ketterän ja luotettavan asiantuntijan, joka pystyisi hoitamaan mittavan projektin varsin tiukassa aikataulussa.

Alfame valittiin projektin toteuttajaksi referenssien perusteella. Valinta osoittautui oikeaksi, sillä onnistunut lopputulos valmistui tavoiteaikaa nopeammin ja asiakas oli tyytyväinen sujuvaan yhteistyöhön.

Realistinen ratkaisumalli vakuutti

Alfame ei ollut Vervelle aiemmin tuttu toimija. Kun Vervessä oli valittu kirjanpito-ohjelman toimittaja, tuli heidän kauttaan muutamia referenssejä, jolloin Alfamen nimi nousi esiin.

“Kun kävimme ensimmäiset keskustelut Alfamen kanssa, tuli sellainen olo, että heillä on asiakkaaseen aito kiinnostus”, kertoo Verven laskentapäällikkö Taina Kilponen. “He kuuntelivat, mikä tilanteemme ja tarpeemme on. Alfamelta tuli nopea, realistinen toteutusmalli, joka vaikutti järkevältä. Minäkin ‘maallikkona’ ymmärsin, mistä on kyse. Tämä toi turvaa ja varmuutta siitä, että meillä on kumppani, jonka kanssa saamme tämän haastavan projektin vedettyä läpi.”

Suosittelija:

"Itselläni on turvallinen mieli siitä, että jos vastaavia tarpeita ja tilanteita tulee vastaan, on meillä luotettava ja osaava kumppani valmiina!"

Taina Kilponen, Laskentapäällikkö, Verve

Pinterest
Referenssin infoboxi
Alfame logo

Tiedot

Tilaaja: Verve Oy
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia