logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case Valmet NA Roll Service

ReferenssiValmetin Pohjois-Amerikan Roll Service -yksikkö otti käyttöön ARROW Novi -järjestelmän pitääkseen tehtaat käynnissä

Syksyllä 2015 Valmetin Pohjois-Amerikan Roll Service Center -yksiköiden huoltohenkilöstö kerääntyi harjoittelemaan Valmetin maailmanlaajuisen huolto-ohjelmistoratkaisun ARROW Novin käyttöä Aikenissa, Etelä-Carolinassa. Koulutusta ja ohjelmiston käytännön sovelluksia sisältänyttä tapahtumaa johti ARROW:n Eppu Kuusela.

”Olimme tutkineet useita muita huolto-ohjelmia emmekä olleet varmoja olisiko joukosta selvästi erottuva Novi tarpeidemme mukainen. Sitten Eppu ja muu ARROW-tiimi kouluttivat meitä ja esittelivät uuden lähestymistavan huoltotarpeidemme hoitamiseen. Otettuamme Novi-järjestelmän käyttöön huomasimme kuinka rajoittuneita muut ohjelmat itse asiassa olivatkaan. Novin joustavuus mahdollistaa sen muokkaamisen erilaisia tarpeita ja käyttäjävaatimuksia varten”, kertoo Systems Manager Scott Griscom Valmetin Roll Service -yksiköstä.

Jokainen tiimin jäsen pystyi käyttämään omia laiteluetteloitaan järjestelmässä ja simuloimaan ennaltaehkäisevän huollon sekä vioittuneiden koneiden työtilausten tekemistä. Erityishuomion kohteina olivat vikakuvausten, kiireellisyystasojen ja laiteluokittelun standardointi, jonka tarkoituksena oli yhdenmukaistaa tiedot Pohjois-Amerikan ja muiden toimintapaikkojen välillä ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa globaalin näkymän Valmetin laitteistoon sekä tarjoaa analytiikkaa, jonka avulla laitteiden käyttöaika voidaan maksimoida ja tulevia pääomasijoituksia on mahdollista tarkastella.
Nopea käyttöönotto ja yhteiset hyödyt eri yksiköille.

”ARROW:n Novi-tuote on ollut monella tavalla erittäin menestyksekäs hanke. Käyttöönottojakso kesti alle kuukauden, josta suurin osa kului vanhojen järjestelmiemme datan paikallistamiseen, dokumentointiin ja päivittämiseen. ARROW Novi pystyi yhdistämään MS Access -ohjelmat, Lotus Notes -tietokannat ja erilliset manuaaliset seurantatyökalut. Nyt työntekijöillä on rajallinen pääsy yhteen järjestelmään, joka on kaikkien käytettävissä paikasta riippumatta”, Griscom jatkaa.

”Nyt pystymme seuraamaan huoltohenkilöstömme suorittaman työn laajuuden lisäksi käytettyjä tunteja sekä koneiden seisonta-aikaa. Pystymme myös käyttämään hyväksi Novin varaosa-ominaisuuksia seurataksemme yhteisiä varaosia kaikissa toimintapaikoissamme ja määritelläksemme tehtävän työn kustannukset. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen näkymän laitteistomme käytöstä aiheutuvista kustannuksista”, Griscom sanoo.

Käyttäjäkunnossapito valokeilassa

”Tällä hetkellä olemme ottamassa käyttöön käyttäjän suorittamaa huoltoa (Operator-Driven Maintenance). Se on Novin lisämoduuli, jonka avulla tuotantohenkilöstö pystyy kirjaamaan koneen käyttäjän suorittamat huoltotoimenpiteet. Tuotantotyöntekijät voivat valita huoltotehtävän luettelosta, merkitä sen suoritetuksi ja tallentaa tiedot. Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Valmetin Pohjois-Amerikan Roll Service -yksiköt käyttävät jo Novin ODR-moduulia, ja niiltä saatu palaute on ollut erittäin positiivista”, sanoo ARROW:n Eppu Kuusela.

”On ollut meille todellinen ilo työskennellä tällaisen projektin parissa, jossa asiakas on näin sitoutunut yhteistyöhön. Aktiivinen, asiantunteva vastuuhenkilö, oikea johdon tuki, selvät tavoitteet ja sisäiset asiakkaan työpajat, joissa oli mukana huoltovalvojia kaikista yksiköistä. Oli helppoa työskennellä tällaisen organisaation ja tällaisten ihmisten kanssa”, ylistää Kuusela.

Novi ympäri maailmaa

”Suunnitelmamme on laajentaa Novin käyttö Pohjois-Amerikan ulkopuolelle: Seuraavana tämä koskettaa Aasian yksiköitä alkaen Kiinan Wuxista. Vaikka yksiköt sijaitsevat eri puolilla maailmaa, osastojen tarpeet ovat hyvin samanlaisia, mistä johtuen käytämme samaa järjestelmää kaikkialla. Käyttöliittymät luonnollisesti käännetään käyttäjän kielelle, ja Novi tarjoaa käyttäjilleen lisäksi mahdollisuuden personoida käyttöliittymä tarpeidensa mukaisesti”, sanoo Valmetin Roll Operations Director Marko Volotinen.

”Vuoden lopulla pystymme rakentamaan huoltotietojärjestelmän puhtaalta pöydältä Indonesiassa avatussa yksikössä. Pystymme tallentamaan kaiken laitedokumentaation Novi-järjestelmään jopa ennen laitteiston käyttöönottoa sekä luomaan huolto-ohjelmia yhdessä laitetoimittajien kanssa. Yhteistyömme ARROW:n kanssa on sujunut erittäin hyvin. ARROW on reagoinut muutos- ja kehitystarpeisiin nopeasti, mikä on entisestään lisännyt oman henkilöstömme innokkuutta ottaa järjestelmä käyttöön ja ehdottaa siihen parannuksia”, Volotinen summaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
ARROW Engineering Oy

Tiedot

Tilaaja: Valmet NA Roll Service
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Eppu Kuusela

Lisätietoja

Yritysprofiili ARROW Engineering kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Omat tagit

Ennakoiva kunnossapito
Kunnossapidon toiminnanohjaus
kunnossapito

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin ARROW Engineering kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ARROW Engineering - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

ARROW Engineering - Muita referenssejä

ARROW Engineering - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin ARROW Engineering kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden
Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia