Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case TT Gaskets: tilausprosessin automatisointi

ReferenssiTriuvare auttoi TT Gasketsia automatisoimaan yksinkertaisia tilausprosessin vaiheita Microsoftin RPA-teknologialla. Automaation ansiosta asiantuntijoiden työaikaa vapautuu ihmistä vaativiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun ja selvitystyöhön. Samalla asiakaskokemus paranee, kun rutiininomaiset tehtävät eivät ole ihmismuistin varassa.

Valmistavan teollisuuden toimija TT Gaskets halusi laajentaa tuotannossa hyödynnettyä Lean 6S -periaatetta myös toimiston puolelle. Asiakkaat odottavat kasvavissa määrin raportointia tilauksista ja toimituksista suoraan omiin järjestelmiin. Sen toimittaminen manuaalisesti on kuitenkin työlästä ja aikaa vievää.

Koska käytössä olevat tuotannonohjauksen järjestelmät olivat vanhoja, tiedonsiirron automaatiota ei voitu rakentaa rajapintojen kautta. Lopulta haaste ratkaistiin hyödyntämällä ohjelmistorobotiikkaa eli RPA:ta.

Automaation hyödyt näkyvät niin liiketoiminnalle, työntekijöille kuin asiakkaille.

  • Työaikaa on vapautunut merkittävästi, kun kone tekee rutiinityöt ihmisen sijaan.
  • Työntekijöiden tyytyväisyys on kasvanut, sillä aika ei kulu enää mekaaniseen tiedonsiirtoon. Asiantuntijat voivat keskittyä nyt asiakaspalveluun ja vaativampien tilanteiden selvittämiseen.
  • Asiakkaat saavat nauttia sujuvista tilauksista ja täsmällisistä raporteista. Myös asiakkaiden kiireisiin reagoidaan nopeammin, sillä tilaukseen liittyvät rutiinityöt hoituvat vain napin painalluksella.
Automaatio on säästänyt asiantuntijoidemme työaikaa.

Lue lisää ja katso videolta, mitä TT Gaskets tuumaa yhteistyöstä Triuvaren kanssa >>

Suosittelija:

Suosittelen Triuvarea tuottavuusratkaisujen kumppaniksi. Heillä on laaja-alainen osaaminen, josta on hyötyä erityisesti PK-yrityksille. He ovat toimittajana joustavia ja ratkaisukeskeisiä, mikä on kokemukseni mukaan tärkeä arvo vastaavissa projekteissa.

Jaakko Niukkala, Smart Product Specialist

Pinterest
Referenssin infoboxi
Triuvare Oy logo

Tiedot

Tilaaja: TT Gaskets

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Tuotanto

Teknologia

Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia