Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Tammer Diesel: Power BI tuottaa ajantasaiset ja selkokieliset raportit automaattisesti

ReferenssiTammer Dieselin johdossa tiedostettiin, että yrityksen raportointia kannattaisi automatisoida. Päätöksenteon ja johtamisen tueksi haluttiin entistä monimutkaisempia raportteja. Aiemmin perusraportteja tehtiin Excelillä, ja niitä monimutkaisempia taas ei lähdetty manuaalisesti tekemään ollenkaan.

Haluttiin siis tietää täsmällisemmin ja entistä ajantasaisemmin toiminnan taso, ja mielellään säästää aikaa. Tammer Dieselissä lähdettiin selvittämään, millaisia raportointijärjestelmiä on saatavilla, ja mitä tarkkaan ottaen tarvittiin. Sitten lähdettiin etsimään sopivaa asiantuntijakumppania toteutukseen

Raportoinnin kehittämisen tavaksi valittiin Microsoftin Power BI

Power BI valikoitui tähän hankkeeseen siksi, että se esimerkiksi integroituu helposti muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Se on myös helppokäyttöinen.

Näin siis lähdettiin ottamaan Power BI:tä Tammer Dieselille käyttöön Triuvaren luotsaamana. Aloituspalaverissa käytiin läpi, mitä tarvitaan: seurantaa työajalle, liukumille ja työteholle, sekä lisää työkaluja taloushallinnon tarvitsemaan raportointiin. Kun yhteistyö lähti käyntiin, Tammer Diesel pysyi viikottaisten kokouksien avulla ajan tasalla siitä, mitä milloinkin tapahtui. Jos tarvitsi tehdä muutoksia tai vastaan tuli ongelmatilanteita, ne pystyttiin ratkaisemaan nopeasti.

”Voisin suositella Triuvaren Power BI -ratkaisua vastaaville yrityksille, joilla on tarve raporteille, joihin täytyy hakea tietoa eri järjestelmistä ja tuottaa siitä selkokielisiä esityksiä”, kertoo Tammer Dieselin toimitusjohtaja Tatu Miikkulainen.

Lue koko asiakastarina

Haluatko kuulla lisää, miten Tammer Dieselin raportointi on muuttunut Power BI:n myötä? Lue koko asiakastarina ja kuulet lisää mietteitä yhteistyöstä Triuvaren kanssa ja käytännön hyödyistä, joita raportointijärjestelmä tuo manuaaliseen Excel-raportointiin kyllästyneille!

Lue Tammer Dieselin referenssitarna Triuvaren sivustolta >>

Suosittelija:

Nyt jo näkyy edut siinä, että saamme taloushallinnossa helpommin täsmällisempää raportointia. Työajan ja liukumien seuranta on helpottunut ja manuaalisen työn määrä on meillä siihen liittyen vähentynyt merkittävästi. Voisin suositella Triuvaren Power BI -ratkaisua vastaaville yrityksille, joilla on tarve raporteille, joihin täytyy hakea tietoa eri järjestelmistä ja tuottaa siitä selkokielisiä esityksiä

Tatu Miikkulainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Triuvare Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tammer Diesel Oy
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kiti Rantanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia