Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case T2H: Projektipankki apuna Ihanien kotien rakentamisessa

ReferenssiT2H Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla toimiva uusien kerros- ja rivitalokohteiden rakennuttaja. T2H rakentaa parhaillaan noin 1 700 uutta Ihanaa kotia, hyödyntäen kaikissa uusissa rakennushankkeissaan Buildercomin BEM-projektipankkia. Pilvipohjaisen ohjelmiston avulla kaikki tärkeä data on tallessa samassa paikassa, sitä tarvitsevien osapuolten käytettävissä.

Projektipankki tukee rakennusprosessin eri vaiheita

Projektipäällikkö Matias Marjasen vastuulla on, että T2H:n hankkeet tulevat hoidetuksi kunnolla ja suunnitellun mukaisesti alusta loppuun saakka. Tehtäväkirjoon kuuluu mm. suunnitteluohjausta sekä hankinnan, myynnin ja työnjohdon esimiestehtävät rekrytointia unohtamatta. Projektipankkia Marjanen käyttää päivittäin eri asioiden tarkistamiseen, esimerkiksi mikäli työmaakierroksella tulee ilmi epäselvyyksiä.

Projektipankin toiminnoista T2H hyödyntää erityisesti sähköistä kilpailutusta, jonka avulla kerätään materiaalit ja valitaan urakoitsijat, joille sähköinen tarjouspyyntö lähetetään.

”Sähköinen tarjouspyyntöjen lähettäminen on se suurin yksittäinen käyttämämme toiminto, minkä lisäksi mm. työnjohto tarvitsee suunnitelmia, joiden läpikäynti ja tarkastaminen onnistuu helposti BEM:in kautta”, Marjanen kertoo. Projektipankin kautta tilataan myös kopiotilaukset suoraan työmaalle tai urakoitsijalle sekä hallitaan isoa määrää suunnitelmia ja muita dokumentteja. Dataa T2H:lla on palvelussa noin 55 GB, tiedostoja yli 60 000 kappaletta.

T2H:n omista työntekijöistä käytännössä jokaisella on tunnukset projektipankkiin. ”Hankinnan lisäksi projektipankkia käyttää eniten työmaahenkilöstö. Myös eri urakoitsijat, kuten talotekniikkaurakoitsijat ja palokatkourakoitsijat, sekä suunnittelijat tarvitsevat projektipankkia mm. suunnitelmapäivitysten lisäämiseksi ja niiden lataamiseksi”, Marjanen kuvailee.

Projektipankin tulee olla kaikille helppo käyttää

BEM-Projektien vuonna 2019 julkaistussa uudessa käyttöliittymässä on panostettu erityisesti selkeyteen, käyttäjäkohtaisesti räätälöitäviin toimintoihin ja tehokkaisiin hakuominaisuuksiin, joiden avulla oikean tiedon löytyminen helpottuu ja käyttäjän liikkuminen palvelussa nopeutuu.

Projektipankkia päivittäin käytettäessä T2H:lle on tärkeää, että järjestelmä on helppokäyttöinen koko projektihenkilöstölle. Erityisesti urakoitsijoiden kilpailutuksissa aikaa säästyy huomattavasti. ”Palvelu on kaikkiaan aika yksinkertainen ja asioita nopeuttava. Pystymme mm. keräämään urakoitsijaluetteloita, ja erityisesti tarjouspyyntövaiheessa projektipankki on meille todella hyödyllinen työkalu. On erittäin tärkeää, että ihan kaikkien on helppo käyttää järjestelmää”, Marjanen summaa.

 

T2H Rakennus Oy on luotettava ja ammattitaitoinen, kotimainen rakennuttaja. T2H rakentaa Ihania koteja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla. Yritys toimii perustajaurakoitsijana, mikä tarkoittaa, että yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi uudiskohteet itse. T2H:n rakentaa koteja tulevien asukkaiden toiveet vahvasti huomioiden, ja keskittyminen yksinomaan kotien rakentamiseen näkyy asukasta palvelevissa ratkaisuissa, kuten asuntojen tavanomaista korkeampina huoneina, suurina ikkunoina ja parvekkeina.

www.t2h.fi

Kuva: T2H:n kuva-arkisto.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Buildercom Oy

Tiedot

Tilaaja: T2H Rakennus Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Buildercom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Kilpailutus
hankintajärjestelmä
projektipankki
dokumentinhallinta
Hankesuunnittelu
Rakennusalan digitalisaatio
rakennusprojektit

Siirry yrityksen profiiliin Buildercom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Buildercom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Buildercom - Muita referenssejä

Buildercom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia