Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case: Romana Management - turvallinen tietovarasto pilvessä mahdollistaa monipuolisen analysoinnin

ReferenssiKeskustelut Romana Managementin analysoinnin helpottamisesta ja nopeuttamisesta alkoivat Cerionin kanssa alkusyksystä. Cerion ehdotti Romanalle ratkaisuksi pilvipalveluun sijoitettavaa automatisoitua tietovarastoa, jonne erilaiset tutkimustiedot kerätään ja valmiilla analyysityökaluilla työstetään tarvittavaan muotoon.

Tietovarastoksi valittiin SmartDW ja pilvialustaksi Microsoftin Azure. Ratkaisu tuo merkittäviä etuja esimerkiksi pienille ja keskikokoisille yrityksille, sillä asiakas ei tarvitse omia palvelimia, eikä sen tarvitse investoida laitteisiin tai lisensseihin. Asiakkaan ei myöskään tarvitse huolehtia erikseen varmuuskopioinneista tai tietoturvasta.

Romana Managementin tarpeisiin automaattinen tietovarasto pilvessä on myös helposti ylläpidettävä, skaalautuva sekä jatkuvasti kehittyvä ja uusia ratkaisuja mahdollistava. Toteutusaikataulukin tekee vaikutuksen. Romanan ammattilaiset pääsevät analyysiensä kimppuun uusilla välineillä jo joulukuussa, vain pari kuukautta aloituskeskustelujen jälkeen.

Romana Management Oy on vuonna 1997 perustettu johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut yritys. Sen osaamisessa yhdistyvät vankka johtamis- ja HR-kokemus liike-elämän eri toimialoilta. Tieteellisen osaamisensa sparraajana Romanalla on eri tutkimusalojen asiantuntijoista koostuva professorineuvosto. Henkilötestien ja tutkimustensa analysoinnin mahdollisuuksien sparraajana Romana luottaa Cerion Solutions Oy:hyn.

Romana tekee monipuolisesti erilaisia tutkimuksia ja testejä asiakkaidensa rekrytointiprojekteissa. Vahvana ammattilaisena he näkevät tärkeäksi analysoida testeissä kertynyttä dataa myös normitusmielessä. Laajassa testijoukossa esimerkiksi myynnin tai tuotannon ihmisiltä saadaan hyvinkin erilaisia tuloksia, vaikka kaikki tekevät saman testin. Jostain osa-alueelta saadaan myyntipuolen testattavalta keskitason tulos, vaikka tuotantopuolen testattavalle sama osa-alue samoilla pisteillä tarkoittaa hyvinkin korkeaa tulosta. Tähän vaihteluun ja sen merkitykseen Romanalla halutaan pureutua paremmin ja helpommin kuin tähän asti. Datan monipuolista analysointia on tehty toki jo kauan, mutta se on vaatinut aikaa ja käsityötä, kun eri testien ja testattavien vastauksia on pyöritetty Exceleissä ja siirretty niitä erillisiin analysointityökaluihin.

Suosittelija:

Yhteistyö Cerionin kanssa on ollut mutkatonta. Konsultti paneutui tilanteeseemme perusteellisesti ja parhaimmillaan hän pystyi auttamaan meitä toimintamme kehittämisessä.

Seppo Romana, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cerion Solutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Romana Management

Lisätietoja

Yritysprofiili Cerion Solutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tietovarasto
azure
Analysointi
tietovarastoautomatisointi
Tiedon visualisointi

Siirry yrityksen profiiliin Cerion Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cerion Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cerion Solutions - Muita referenssejä

Cerion Solutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia