Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Case OSAO: BEM-Tarkastuksilla terveellisemmät ja turvallisemmat tilat koulutuskuntayhtymälle

ReferenssiKoulutuskuntayhtymä OSAO valitsi alkuvuonna 2019 Buildercomin uuden tarkastustyökalun koulutuskuntayhtymän kiinteistöylläpidon sekä rakennusprojektien tarkastustoiminnan tueksi. Ensimmäiset kiinteistöjen tarkastukset uudella työkalulla tehtiin kevättalvella 2019, ja rakennusprojektien osalta ollaan parhaillaan tarkastusten käyttöönottovaiheessa. Buildercomin palvelut olivat jo pidempään olleet OSAOlla laajemmassa käytössä, joten Buildercom oli looginen valinta myös tarkastustyökalun hankinnassa.

Mobiilityökalu helpottaa suurten havaintomäärien valvomista ja hallintaa

OSAOn kiinteistöpalveluissa mobiilikäyttöinen BEM-Tarkastukset helpottaa suurten havaintomäärien valvomista ja hallintaa. Puutteiden ja virheiden havaitseminen ja korjaaminen oikea-aikaisesti parantaa sekä tilojen viihtyisyyttä että säästää rahaa. Useita kiinteistökohteita hallinnoitaessa on erityisen tärkeää, että tarkastukset suoritetaan sovitun toimintamallin mukaisesti, ja että vikahistoria arkistoituu yhteen paikkaan. Tällöin kaikkiin aiempiin tarkastuksiin on myös tarvittaessa helppo palata myöhemmin. Järjestelmällisellä tarkastustoiminnalla varmistetaan lisäksi, etteivät kiinteistöön liittyvät puutteet ja vikahavainnot jää roikkumaan.

Puutteiden korjaaminen on helpompaa, kun havainnot on dokumentoitu kattavasti

Auditoijan näkökulmasta mobiilitarkastuksilla helpotetaan tarkastuksen tekemistä ja vähennetään pöytälaatikkoon katoavien papereiden etsimiseen menevää aikaa. Buildercomin palvelua päivittäin käyttävät OSAOn kiinteistöpalveluiden kiinteistömanageri Esa Kemppainen, sekä turvallisuuskoordinaattorit Jani Oikarinen ja Jani Juustila kertoivat kokemuksiaan auditointien tekemisestä BEM-Tarkastuksilla.

”Palveluiden, esimerkiksi siivouspalveluiden, osto vaatii laadun seurantaa, joka on vaikeaa ilman mobiilityökalua. Papereiden säilytys ei ole tätä päivää, joten sähköinen dokumentointi on meille äärimmäisen tärkeää. BEM-Tarkastusten avulla auditointi on helppo tehdä esimerkiksi tabletilla Buildercomin huoltokirjajärjestelmään, jossa havainnoista saa muodostettua tarvittavat palvelupyynnöt”, Kemppainen kertoo.

Kaikki tarkastukset helposti yhdellä työkalulla

OSAOlla BEM-Tarkastuksia käytetään useisiin kiinteistöylläpidon auditointeihin. Tähän mennessä järjestelmään on dokumentoitu esimerkiksi ulkoaluekierroksia, turvallisuuskävelyä, isännöitsijäkierroksia sekä siivouksen laadunseurantaa, ja testivaiheessa on parhaillaan väestönsuojatarkastukset. Projektipankin puolella tehdään mm. valvojan kierroksia ja P1-tarkastuksia.

”Mobiilitarkastusten käyttö nopeuttaa ehdottomasti loppuraportointia ja palvelupyynnön tekoa. Lisäksi selkeä dokumentaatio siitä, milloin tarkastus on tehty, on meille erittäin tärkeää. BEM-Tarkastukset on oiva työkalu, olipa sitten kyse kiinteistönhuollosta tai rakentamisesta”, Kemppainen, Juustila ja Oikarinen summaavat kokemuksiaan.

 

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Hailuodon, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän omistama koulutuskuntayhtymä. OSAO tarjoaa terveelliset, turvalliset ja ajanmukaiset tilat ammattiopistolle sekä OSAOn tiloissa vuokralla olevalle Oulun ammattikorkeakoululle. OSAOn kiinteistöomaisuus on noin n. 180 000 neliömetriä. www.osao.fi

 

BEM-Tarkastukset kiinteistöille.

BEM-Tarkastukset rakentamiseen.

Kuva: OSAO:n kuvapankki, Kontinkankaan yksikkö.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Buildercom Oy

Tiedot

Tilaaja: Koulutuskuntayhtymä OSAO

Lisätietoja

Yritysprofiili Buildercom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Koulutusala
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kiinteistöalan ohjelmistotalo
Kiinteistöhallinta
Laadunhallinta
tr-mittaus
kiinteistön tarkastukset
kiinteistöylläpito

Siirry yrityksen profiiliin Buildercom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Buildercom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Buildercom - Muita referenssejä

Buildercom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia