Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Omnia: Sujuva ja mutkaton määrittelyprosessi hyvällä yhteistyöllä

ReferenssiOmnia etsi kumppanikseen ketterää ja vastuullista toimijaa, joka jakaisi heille osaamistaan ja asiantuntijuuttaan. Tärkeää oli mutkaton kommunikaatio sekä yhteiset työtavat ja tahtotila. Yhteistyön lopputuloksena syntyi vaatimusmäärittely, joka tukee Omniaa vahvan tietoympäristön kehittämisessä.


Integraatioarkkitehtuurin tavoitetilan määrittely

Omnian ja Alfamen yhteistyö alkoi, kun Omnia etsi kumppania organisaationsa integraatioarkkitehtuurin määrittelyprosessiin. Omnian tavoitteena oli kehittää toimintaansa parantamalla järjestelmien taustakyvykkyyksiä, selkeyttämällä kommunikaatiota ja mahdollistamalla vapaampaa tiedonjakoa.

Alfamen rooli hankkeessa oli asiantuntijuuden jakaminen ja vaatimusmäärittelytyö. Vaatimusmäärittely sisälsi Omnian integraatioiden nykytilan kuvauksen ja tulevaisuuden tavoitteiden asettamisen.

Omnia haki kumppania, jonka kanssa viestintä toimii

Omnian ja Alfamen yhteistyössä palaset loksahtivat kohdalleen. Omnia oli erityisen tyytyväinen Afamen tiedonkulkuun, sillä molemmat osapuolet olivat jatkuvasti tietoisia projektin tilanteesta. Alfamen asiantuntijat jakoivat osaamistaan avoimesti, mikä mahdollisti myös Omnian omien työntekijöiden oppimisen. Sujuvan viestinnän ansiosta projektin resursointi onnistui ja se valmistui tavoiteaikaa nopeammin alittaen suunnitellut kustannukset.

Omnia oli erityisen vakuuttunut Alfamen asiantuntijuudesta ja osaamistasosta. “Tunnistimme sen, että Alfame on tehnyt tämäntyyppisiä projekteja ennenkin”, Omnian tietohallintopäällikkö Tuukka Soini toteaa.

Lue lisää yhteistyöstä ja toteutuksesta lataamalla asiakastarina!

Suosittelija:

Omnia oli vakuuttunut Alfamen asiantuntijoiden osaamisesta. Erityistä kiitosta hyvän kommunikaation ja ripeän työotteen lisäksi Omnia antaa Alfamen asenteelle. “Alfame näyttäytyi meille hyvin vastuullisena ja tavoiteorientoituneena”, Tuukka Soini kertoo.

Tietohallintopäällikkö Tuukka Soini, tuukka.soini@omnia.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Alfame logo

Tiedot

Tilaaja: Omnia
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Tirkkonen, 0449062216, janne.tirkkonen@alfame.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia