Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Nokian Renkaat – Master datan laadunhallinta ja datamigraatioprojektit Aveso Data Studiolla

ReferenssiAveso on toiminut Nokian Renkaiden kumppanina tiedonhallintaan liittyvissä projekteissa jo useamman vuoden ajan. Yhteistyö alkoi, kun Nokian Renkaiden kunnossapitojärjestelmän käyttöönottoprojektissa datamigraatiot toteutettiin Aveso Data Studio -tuotteen ja Aveson konsulttien tuella. Aveso Data Studio mahdollisti läpinäkyvän ja helposti hallittavan ETL- ja migraatioprosessin.

Vuonna 2019 Nokian Renkaat laajensi Aveso Data Studion käyttöä liiketoimintatiedon laadunhallintaan. Järjestelmällä valvotaan useita Nokian Renkaiden liiketoimintajärjestelmiä, ja laatusäännöissä on keskitytty erityisesti asiakas- ja nimikedataan.

”Aveson konsultit toteuttivat Nokian Renkaille määrittelyjemme perusteella liiketoiminnalle keskeiset datan laatusäännöt. Käytämme Aveso Data Studion tuottamia virhelistoja ja raportteja päivittäin master datan laadun parantamiseen”
Joonas Julkunen, ICT Manager, Information Management, Nokian Renkaat.
“Aveso Data Studion avulla olemme saaneet selkeämmän kuvan datan laadusta. Aveson työkalun avulla pystymme monitoroimaan keskitetysti datan laatua ja luomaan datan laadun seurannasta hallitun prosessin yhdessä liiketoiminnan edustajien kanssa. Myös datamigraatiot on kyetty suorittamaan onnistuneesti Aveso Data Studion avulla. Yhteistyö Aveson konsulttien kanssa on sujunut mutkattomasti.”
Joonas Julkunen, ICT Manager, Information Management, Nokian Renkaat.

Aveson ja Nokian Renkaiden yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa. Parhaillaan on menossa jälleenmyyntiketju Vianorin nimikedatan laatuprojekti Aveso Data Studion avulla.

Nokian Renkaat kehittää ja valmistaa premium-renkaita ihmisille, jotka arvostavat turvallisuutta ja vastuullisuutta. Pohjoisen perintönsä innoittamana yhtiö valmistaa henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja raskaisiin työkoneisiin innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat mielenrauhaa kaikissa olosuhteissa. Vianor-ketju on erikoistunut autonhuoltoon ja rengaspalveluihin. Vuonna 2020 yhtiön liikevaihto oli noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 4 600. Nokian Renkaat on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Aveso Oy on suomalainen tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut Microsoft ja IFS partneriyritys. Aveson tiedonhallintaratkaisut koostuvat muun muassa master data, datan laadunhallinta, MS Power BI ja Azure DW ratkaisuista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Aveso Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Nokian Renkaat Oyj
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Big Data
Master Data MDM

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

master data management
Data Quality Management
Aveso Data Studio

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia