Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case: Louhi – Verkkosivu-uudistus: Yrityskaupan myötä yhtiön painopiste muuttui digitaalisten palveluiden suuntaan

Referenssi

Case: Louhi – Verkkosivu-uudistus

Louhella vuonna 2016 tapahtuneen konesalin liiketoimintakaupan myötä yhtiön tarjonnan painopiste muuttui digitaalisten palveluiden suuntaan (Webhotellit, O365, Gsuite, Nexetic). Yhtiö halusi tehdä saman painopisteen muutoksen myös www-sivuilleen. Samalla visuaalista ilmettä piti terävoittää ja tuoda nykypäivään. Pilvi oli tehnyt aikaisemmin yhtiölle digitaalisten palveluiden verkkokaupan ja oli siten hyvä kumppani myös web-sivuston myynnilliseen uudistamiseen.


Seuraavassa Louhen toimitusjohtaja Mikael Kääriäinen kertoo projektista ja yhteistyöstä, sekä Louhen tavoitteista.


Miksi Louhi lähti uudistamaan www-sivujaan? Mitkä olivat sivu-uudistuksen tavoitteet?

2016 tapahtuneen konesalitoimintojen liiketoimintakaupan myötä tarjontamme painopiste muuttui enemmän digitaalisten palveluiden (Webhotellit, O365, Gsuite, WordPress)suuntaan kapasiteetti- ja konesalipalveluista. Sama painopisteen muutos oli tehtävä siis myös www-sivuillemme. Samalla halusimme uudistaa koko Louhen www-palveluiden visuaalista ilmettä tähän päivään. Www-sivujen visuaalista ilmettä on tarkoitus jatkaa muissakin asiakkaillemme tarkoitetuissa sivustoissa, kuten tukisivustolla ja tulevassa itsepalveluportaalissa.

Miksi sivu-uudistus tehtiin WordPress -julkaisujärjestelmällä?

Valinta oli selvä. Kokemuksemme maailman ylivoimaisesti suosituimmasta julkaisujärjestelmästä on erittäin laaja-alainen. Kaikki aikaisemmat www-sivustomme on tehty WordPressillä ja lisäksi hostaamme jo yli 10 tuhatta WP-sivustoa palveluissamme. Uuden Sovellushotelli-tuotteen myötä olemme myös profiloineet itsemme WordPress -asiantuntijoiksi.

Miten/miksi Louhi valitsi Pilven UX -suunnittelukumppaniksi webdesign-yhtiön sijaan?

Louhella on pitkä yhteinen historia Pilven kanssa ja olemme olleet erityisen tyytyväisiä nykyisen Pilven tuottaman verkkokauppa-alustan suhteen. Halusimmekin että www-sivuston myyvyys on samassa linjassa verkkokaupan kanssa ja että on yhteensopivuus taattu. Pilven antamat hyvät näytöt ja referenssit WP-suunnittelusta myös puolsivat valintaa.

Mitkä olivat isoimmat haasteet projektin aikana?

Haasteena oli projektin laajuus ja kokonaisuuden hallinta. Jouduimme suunnittelemaan lähes koko sivuston uudelleen, joten materiaalia oli kirjoitettavana ja läpikäytäviä asioita oli paljon. Olikin hyvä, että saimme tukea Pilveltä jo hankkeen suunnitteluvaiheessa.

Mitä Louhi oppi projektin aikana?

Opimme että www-sivusto ja sen rakenne kannattaa suunnitella mahdollisimman tarkasti ja suunnitelma kannattaa käydä tarkasti läpi koko projektiryhmän kanssa, jotta lopputulos olisi varmasti halutunlainen. Www-sivuston kohdalla tärkeää on myös, että sivusto kestää kasvun ja tulevaisuuden tarpeet.

Millaista palautetta loppuasiakkailta on tullut sivustosta?

Asiakkaamme ovat kehuneet sivustoa selkeäksi ja informatiiviseksi. Pirteät konversio- ja myyntilukemat kertovat osaltaan myös positiivista palautetta sivustosta ja sen toimivuudesta.

Mitkä ovat Louhen tavoitteen ja miten Louhen sivustoja jatkokehitetään?

Louhen uusi sivusto ei tule olemaan staattinen kokonaisuus. Sivustoja on tarkoitus jatkuvasti kehittää niin tuotteistuksen myötä kuin informatiivisuuden kannalta, niin että sivusto palvelee mahdollisimman hyvin sekä uusia että nykyisiä asiakkaita. Itsepalvelu- ja tukiportaalien valmistuessa tulemme sulauttamaan näiden elementtejä keskenään, jolloin www-sivusto, itsepalveluportaali, tukiportaali ja verkkokauppa muodostavat yhtenevän kokonaisuuden.

Louhi tiivistelmä:
  • Nopea verkkokauppa – Tilaa, ja palvelu heti käytössä
  • Suomalainen pk-yritys, 21 000 yritys- ja kuluttaja-asiakasta
  • Palkittu asiakaspalvelu – Puhelimitse ja sähköisesti
  • Asiakkaiden arvostama – 97% suosittelee Louhea

Tarvitsetko digitaalisten palveluiden myyntiin kasvua?
Ota yhteyttä myyntiimme: sales@pilvi.com

Pinterest
Referenssin infoboxi
Pilvi logo

Tiedot

Tilaaja: Louhi Net Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
sales@pilvi.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Pilvi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

hosting
Hosting-palvelu

Siirry yrityksen profiiliin Pilvi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Pilvi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Pilvi - Muita referenssejä

Pilvi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia