Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Lakea: Huomattavat kustannussäästöt IT-järjestelmien modernisoinnilla

ReferenssiLakea on suomalainen asumiseen ja isännöintiin keskittynyt yritys.


ONGELMA: Vanhat ja kalliit IT-järjestelmät, jotka haluttiin tuoda tähän päivään digitalisoimalla.

JA SEN RATKAISU: Kaikki vanhat virtuaalikoneet on siirretty pilveen (Azureen ja O365:een) mukaan lukien Lakean taloushallinnon työkalut. Tavoitteena oli käyttää Microsoftin työkaluja niiden integroitavuuden ansiosta, sillä eri työkaluja ja järjestelmiä kuten CRM ja SharePoint haluttiin saada synkkaamaan. Kaikki sovellusintegraatiot sekä Lakean nettisivut on asennettu toimimaan Dynamics-CRM-järjestelmän mukaan. Nykyään Lakealla onkin vain yksi virtuaalikone entisten seitsemän sijaan, sillä niin SharePoint kuin Dynamics-CRM-järjestelmäkin toimivat O365:ssa.

MITEN TÄMÄ NÄKYY KÄYTÄNNÖSSÄ: Lakea saavutti 65 %:n kustannussäästöt ja sai viimeisimmät teknologiat käyttöönsä. Uusi järjestelmä vähentää vaadittavaa työaikaa, koska työntekijöillä on nykyään käytössä vain yksi paikka uudelle datalle ja projekteille. Uudistusten ansiosta työntekijät voivat keskittyä ydintehtäviinsä.

MITEN HUOMATTAVAT SÄÄSTÖT SAAVUTETTIIN: Järjestelmät keskitettiin ja virtuaalikoneiden määrää voitiin vähentää seitsemästä yhteen, minkä ansiosta saadaan muun muassa ylläpitokustannussäästöjä.

MITÄ SEURAAVAKSI: Yhteistyö jatkuu IoT-projektien, asiakastyytyväisyyssovelluksen ja nykyisen taloushallintotyökalun Microsoftin Naviin migraation merkeissä. Kaikki projektit integroidaan Azureen ja niissä käytetään Microsoftin teknologioita (kuten O365:ta mukaan lukien PowerBI). Suurimpana IoT-projektina rakennamme Lakean älykkään asumisen konseptia, joka perustuu muun muassa asunnon lämpötilaa aistiviin sensoreihin. Poikkeavaa toimintaa havaitessaan ne välittävät tiedon automaattisesti isännöintiin. Konseptiin kuuluu myös sovellus, joka on kokonaisuudessaan AJR Solutionsin käsialaa.

Suosittelija:

”Lakea haluaa olla alansa pioneeri. Nykyaikaiset informaatiojärjestelmät tukevat toimintojen kehitystä nyt ja tulevaisuudessa. AJR Solutions antaa meille mahdollisuuden käänteentekevään toimintaan myös digitalisaation näkökulmasta.”

Timo Mantila, toimitusjohtaja, Lakea

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avanio logo

Tiedot

Tilaaja: Lakea

Lisätietoja

Yritysprofiili Avanio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Avanio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avanio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Avanio - Muita referenssejä

Avanio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia