Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case L&T: Valo Modern

Referenssi

Kenttätyöntekijät tai etätyöntekijät eivät usein pysty kirjautumaan sisään yrityksensä portaaliin, mikä saattaa johtaa epäoikeudenmukaisuuden tunteeseen yrityksen sisällä. Tämä on yksi niistä syistä, joiden vuoksi suomalainen, useita kenttätyöntekijöitä työllistävä Lassila & Tikanoja (L&T) päätti alkaa etsimään uudenlaista intranet-ratkaisua. He kuulivat modernista SharePointista, joka mahdollistaa helpon mobiiliyhteyden, ja kiinnostuivat tästä mahdollisuudesta. Valo Modern tuo jo valmiiksi erinomaiseen ratkaisuun lisäominaisuuksia, jotka vakuuttivat yrityksen siitä, että olisi viimeinen intranet-ratkaisu, jonka he tarvitsevat.

L&T on suomalainen yritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yritys työllistää noin 9 000 ihmistä kolmessa eri maassa, Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, ja suurin osa heistä on kenttätyöntekijöitä kuten siistijöitä, roska-auton kuljettajia ja muita huoltotyöntekijöitä.

L&T:n historia SharePointin kanssa on vaikuttava ja alkoi jo vuonna 2002, jonka jälkeen yrityksellä on ollut käytössään suurin osa SharePointin on-premises -versioista. Viimeksi heidän intransa uusittiin vuonna 2011 räätälöidyllä SharePoint 2010 -versiolla. Osa prosesseista siirrettiin pilvipalveluun jo muutama vuosi sitten, joten nyt oli aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen: intranet pilveen ja sen saattaminen jokaisen työntekijän ulottuville.

Suosittelija:

”Yllätyin siitä, kuinka nopeasti uusi intranet saatiin käyttöön verrattuna vanhoihin projekteihin, jotka kestivät useita kuukausia. Nyt asennukset ja asetukset tehtiin muutamassa päivässä ja pystyimme aloittamaan koulutukset heti ilman testausta. On hienoa siirtyä on-premises -ratkaisusta pilvipohjaiseen ja nähdä tulokset saman tien SharePointin mobiilisovelluksessa, joka on ollut suuressa roolissa tässä projektissa heti alusta alkaen.”

Heikki Tauriainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sininen Meteoriitti Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Teknologia

Azure
Microsoft
Sharepoint

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia