Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case J.A. Tenhunen: Eroon Exceleiden pyörittelystä ja manuaalisesta raportoinnista

ReferenssiJ. A. Tenhunen on 105-vuotias, perheomisteinen, kotimainen tukkukauppa kenkien ja jalkojen parhaaksi. Yritys on Suomen toiseksi suurin alan tukkukauppa. Toimintaa ohjaavat vastuullisuuden periaatteet: J.A. Tenhunen hankkii Euroopassa valmistettuja tuotteita, jotka päätyvät ympäri maata yksityisille kenkäkaupoille, suutareille, urheilukaupoille, apteekeille, marketeille ja jalkojenhoidon ammattilaisille.

Triuvaren avulla J.A. Tenhunen sai avun myynnin johtamiseen ja raportointiin Power BI -työkalusta.

Manuaalisesta Excelin pyörittelystä tiedolla johtamiseen

J.A. Tenhusella haettiin helpotusta tiedon manuaaliseen siirtelyyn, tarkistamiseen ja yhdistelemiseen: Dataa käsiteltiin aiemmin Exceleillä, eikä tietoihin aina ollut luottamista inhimillisten virheiden mahdollisuuksien vuoksi. Tavoitteena olivat paitsi ajalliset säästöt, laadukas data, mutta myös aidosti yrityksen johtaminen datan perusteella.

Avuksi haasteiden ratkaisuun valikoitui Triuvare, jonka ammattitaitoon J.A. Tenhusella on luotettu useita vuosia. Siten myös Power BI -työkalun käyttöönotto ja raportoinnin kehittäminen olivat helppoja päätöksiä kääntyä Triuvaren puoleen. “Triuvaren kanssa on tehty monta vuotta yhteistyötä, ja jos jonkun kanssa Power BI:tä haluttiin lähteä kehittämään, oli Triuvare luontainen ja helppo vaihtoehto meille”, kertoo toimitusjohtaja Teija Siren.

“Suosittelen Power BI -työkalua ihan kaikille”, sanoo Siren ja jatkaa: “Enää tieto ei ole vain kiinni siitä, onko aikaa tehdä yhteenveto myynneistä, vaan oikea tieto on järjestelmässä saatavilla reaaliaikaisesti”. Itseohjautuvassa organisaatiossa onkin tärkeää, että ne jotka tietoa tarvitsevat, pääsevät siihen käsiksi ja voivat hyödyntää sitä samantien.

Lataa maksuton case-kuvaus ja lue lisää Triuvaren ja J.A. Tenhusen yhteistyön tuloksista

Haluatko lukea lisää Power BI:n hyödyistä ja käyttöönotosta? Lataa maksuton case-kuvaus ja lue, miten J.A. Tenhusen toimitusjohtaja Teija Siren kuvailee Power BI:n avulla saavutettua myynnin johtamisen muutosta sekä yhteistyötä Triuvaren kanssa. Lataa case-kuvaus tästä!

Suosittelija:

Triuvaren kanssa on tehty monta vuotta yhteistyötä. Jos jonkun kanssa Power BI:tä haluttiin lähteä kehittämään, niin Triuvaren. Luotin siihen, että kaikki hoituu niin kuin aina ennenkin on hoitunut.

Teija Siren

Pinterest
Referenssin infoboxi
Triuvare Oy logo

Tiedot

Tilaaja: J.A. Tenhunen
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kiti Rantanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Auditointi
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia