Case IT-Line: vanhentuneista työkaluista tehokkaisiin pilviratkaisuihin

IT-Linen bisnes keskittyy raskaan teollisuuden asiakkaiden tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämiseen. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa välineitä sekä tarjoaa suunnittelupalvelua. 


MISTÄ ALOITETTIIN: IT-Line kaipasi apua modernisoinnissa, sillä IT-järjestelmät ja Office-työkalut olivat vanhentuneita. Esimerkiksi Outlookin kalenteria ja yhteystietoja ei saanut synkronoitua älypuhelimeen eikä pilvitallennustilaa ollut käytössä. 

KUINKA RATKAISIMME ONGELMAN: Ensimmäinen vaihe oli käydä läpi IT-ympäristö yhdessä asiakkaan kanssa. Analysointi johti päätökseen aloittaa integrointiprosesi, jonka aikana kaikki Office-työkalut, tiedostot ja sähköpostit siirrettiin pilvipohjaiseen Office 365 -ohjelmistoon. AJR Solutions siirsi kaikki sähköpostitilit kansioineen ja asetuksineen vanhalta palvelimelta Office 365:een. Nykyään kaikki yrityksen tiedostot sijaitsevat OneDrivessa ja SharePointissa. Järjestelmät olivat poissa käytöstä migraatioprojektin aikana vain muutaman minuutin ja alhaallaoloaika oli ajoitettu työajan ulkopuolelle.

MITÄ SEURAAVAKSI: IT-Line päätti jatkaa migraatioprosesseja, joten suunniteltiin uusi projekti yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää pyörittävien paikallisten servereiden siirtämiseksi pilveen. 

Suosittelija:

”AJR Solutionsin vetämä migraatioprojekti toi IT-Linen toimistoympäristön takaisin 2000-luvulle: nyt työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä toimiston ulkopuolellakin. Se on jotain mikä pitäisi olla mahdolista kaikille – mutta valitettavasti se ei ole vielä arkipäivää monille pienille yrityksille.”

Petri Valjus, talousjohtaja ja varapuheenjohtaja, IT-Line

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: IT-Line
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Microsoft
Konsultointi
Toteutustyö
 
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry AJR Solutions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Muita julkaisuja AJR Solutions Oy:lta

Siirry AJR Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia