Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case IT-Line: vanhentuneista työkaluista tehokkaisiin pilviratkaisuihin

ReferenssiIT-Linen bisnes keskittyy raskaan teollisuuden asiakkaiden tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämiseen. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa välineitä sekä tarjoaa suunnittelupalvelua.


MISTÄ ALOITETTIIN: IT-Line kaipasi apua modernisoinnissa, sillä IT-järjestelmät ja Office-työkalut olivat vanhentuneita. Esimerkiksi Outlookin kalenteria ja yhteystietoja ei saanut synkronoitua älypuhelimeen eikä pilvitallennustilaa ollut käytössä.

KUINKA RATKAISIMME ONGELMAN: Ensimmäinen vaihe oli käydä läpi IT-ympäristö yhdessä asiakkaan kanssa. Analysointi johti päätökseen aloittaa integrointiprosesi, jonka aikana kaikki Office-työkalut, tiedostot ja sähköpostit siirrettiin pilvipohjaiseen Office 365 -ohjelmistoon. AJR Solutions siirsi kaikki sähköpostitilit kansioineen ja asetuksineen vanhalta palvelimelta Office 365:een. Nykyään kaikki yrityksen tiedostot sijaitsevat OneDrivessa ja SharePointissa. Järjestelmät olivat poissa käytöstä migraatioprojektin aikana vain muutaman minuutin ja alhaallaoloaika oli ajoitettu työajan ulkopuolelle.

MITÄ SEURAAVAKSI: IT-Line päätti jatkaa migraatioprosesseja, joten suunniteltiin uusi projekti yrityksen toiminnanohjausjärjestelmää pyörittävien paikallisten servereiden siirtämiseksi pilveen.

Suosittelija:

”AJR Solutionsin vetämä migraatioprojekti toi IT-Linen toimistoympäristön takaisin 2000-luvulle: nyt työntekijöillä on mahdollisuus työskennellä toimiston ulkopuolellakin. Se on jotain mikä pitäisi olla mahdolista kaikille – mutta valitettavasti se ei ole vielä arkipäivää monille pienille yrityksille.”

Petri Valjus, talousjohtaja ja varapuheenjohtaja, IT-Line

Pinterest
Referenssin infoboxi
Avanio logo

Tiedot

Tilaaja: IT-Line

Lisätietoja

Yritysprofiili Avanio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Avanio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Avanio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Avanio - Muita referenssejä

Avanio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia