Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Festivo, Uusi verkkopalvelu auttaa markkinoinnissa ja tukee asiakkaan ostopäätöstä

ReferenssiFestivon suurimpana haasteena oli vanhentunut verkkopalvelu, joka ei enää palvellut tarkoitustaan. Uudesta verkkopalvelusta haluttiin sellainen, että sitä voisi hyödyntää markkinoinnissa sekä uusien asiakkaiden hankinnassa.


”Tarvitsimme käyttäjäystävälliset, toimivat ja nykypäiväiset sivut, joille asiakkaita voi kehottaa menemään. Tuote pitää saada asiakkaiden tietoisuuteen, jotta he osaavat kysyä sitä jälleenmyyjiltä”, Festivon myynti- ja markkinointipäällikkö Noora Orpana sanoo.

Uuden verkkopalvelun avulla tuotteiden vertailu on helpompaa

Uudessa verkkopalvelussa tuotteet on selkeästi kategorisoitu kodin kylmälaitteisiin, lääkesäilytyslaitteisiin ja suurtalouslaitteisiin. Nyt erilaisten mallivaihtoehtojen vertailu onnistuu helposti, mikä auttaa asiakasta ostopäätöksen tekemisessä.

”Halusimme sivut, joista asiakkaat löytäisivät tarvitsemansa tiedon nopeasti ja jossa kaikki tuotteet olisivat järkevästi esillä ja vertailtavissa”.

Pohjatyöt tehtiin perusteellisesti

Mediataivaan kanssa työskentely alkoi keväällä 2016 kahdella työpajalla, joissa kartoitettiin Festivon tarpeita sisällön ja verkon suhteen sekä perehdyttiin Festivoiden asiakaskuntaan.

”Oltiin otettuja, kun Mediataivaalla haluttiin perehtyä meidän bisnekseen ja pohjatyö tehtiin kunnolla, oli pitkäjänteiset ja selkeät suunnitelmat eikä lähdetty tekemään pelkästään verkkosivua, vaan tuomaan myös brändiä kuluttajien tietoisuuteen. Koko projekti meni todella hyvin ihan ensimmäisistä workshopeista lähtien”, Orpana sanoo.

”Projekti rullasi jouhevasti alusta loppuun. Meillä oli koko ajan asiakkaan kanssa yhteisymmärrys siitä, mitä tehdään. Vaikka aikataulu oli hiukan tiukka, sivut saatiin julkaistua ajallaan”, kiittelee myös Mediataivaan copywriter Kia Brandt.

Helpotusta markkinoinnin suunnitteluun ja tekemiseen

”Uusi verkkopalvelu mahdollistaa yrityksemme perustekemistä. On helpompaa tehdä ensi vuoden markkinointisuunnitelma, kun saadaan verkko ja sosiaalinen media mukaan messukiertueelle”.

Festivolle on myös tärkeää, että sivuja pystyy helposti ylläpitämään ja päivittämään itse tarpeen mukaan.”Entisten sivujen ylläpitäminen oli raskasta eikä itse pystytty kauheasti muokkaamaan niitä. Haluttiin sellaiset sivut, jotka olisi enemmän meidän hallussa”.

Yhteistyö verkkopalvelun kehittämisen osalta jatkuu

Mediataivaan ja Festivon yhteistyö jatkuu jatkuvan palvelun muodossa. Verkkopalvelua kehitetään yhdessä tarpeen mukaan myös tulevaisuudessa.

”Olisi iso virhe ajatella, että sivut on nyt valmiit eikä tehtäisi niille mitään vuosiin. Jatkuva palvelu auttaa omien resurssienkin puolesta, kun voi luottaa, että asiat on toisaalla hallussa ja pystyy itse keskittymään kaupalliseen tekemiseen ja asiakkaiden hankintaan”,
Orpana sanoo.

Suosittelija:

Oltiin otettuja, kun Mediataivaalla haluttiin perehtyä meidän bisnekseen ja pohjatyö tehtiin kunnolla, oli pitkäjänteiset ja selkeät suunnitelmat eikä lähdetty tekemään pelkästään verkkosivua, vaan tuomaan myös brändiä kuluttajien tietoisuuteen. Koko projekti meni todella hyvin ihan ensimmäisistä workshopeista lähtien”, Orpana sanoo

Noora Orpana

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bonsky Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen kotikylmiö Oy, Festivo
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tatu Könönen, 040 520 8477

Lisätietoja

Yritysprofiili Bonsky Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Sisällönhallinta
Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Google
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

analytics
Verkkopalvelu-uudistus
verkkopalvelut
verkkopalvelu
jatkuva kehitys
digitaalinen liiketoiminta
3d-animaatio
3d-grafiikka

Siirry yrityksen profiiliin Bonsky Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bonsky Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Bonsky Digital - Muita referenssejä

Bonsky Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia