Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case Duell: skaalautuvuutta kasvavan liiketoiminnan taustalle

ReferenssiTriuvaren Huoleton™ Premium -palvelu tuo Duellille sen toivomaa skaalautuvuutta nopeasti kasvavan liiketoiminnan taustalle. IT-palveluiden ulkoistus tuo ICT-päällikölle hyvin nukutut yöunet ja vapauttaa aikaa liiketoiminnan kannalta merkityksellisiin kehitysprojekteihin.

Duell on voimakkaasti kasvava pörssiyhtiö, jonka tuotevalikoima kattaa yli 300 huippuluokan brändiä. Triuvaren kanssa yritys on tehnyt yhteistyötä jo 90-luvun puolivälistä asti. On sanomattakin selvää, että digitaalinen toimintaympäristö on muuttunut merkittävästi tänä aikana.

Nykyisin Triuvare huolehtii Duellin IT-infran ylläpidosta ja kehityksestä. Duellin ICT-päällikkö kuvaa Huoleton™ Premium -palvelun valitsemisen olleen liiketoiminnan näkökulmasta tärkeä päätös. Ratkaisuun oli kolme merkittävää syytä:

  1. IT-ulkoistus on pitkällä aikavälillä kustannustehokkaampaa kuin sisäisten resurssien kasvattaminen. Triuvaren palvelu skaalautuu liiketoiminnan tarpeiden mukaan.
  2. Rutiininomaiset tehtävät ja ylläpito on Triuvaren asiantuntijoiden vastuulla, jolloin Duellin omat asiantuntijat voivat käyttää työaikansa liiketoiminnan kannalta merkityksellisiin kehitysprojekteihin.
  3. Triuvaren palveluun ollaan tyytyväisiä. Asiantuntijoiden kanssa työskentely on koettu helpoksi ja loppukäyttäjät ovat olleet palveluun erittäin tyytyväisiä.
Triuvarella mennään palvelun laatu edellä.

Lue lisää Duellin kokemuksista ja Huoleton™ Premium -palvelumallista >>

Suosittelija:

Suosittelen Triuvarea yrityksille, jotka haluavat vahvan IT-organisaation, asiantuntemusta, osaamista ja erinomaista palvelua, etsivät ja haluavat kasvua, mutta joille IT ei ole ydinbisnestä. On kannattavampaa keskittyä omaan liiketoimintaan ja jättää perusinfraan liittyvät IT-asiat ammattilaisille.

Marko Viita-aho, ICT Manager, Duell Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Triuvare Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Duell Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoturva

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia