Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Case: Digilandin visio verkkosivuista toteutettiin ketterästi sisällöt edellä

ReferenssiLiikkuvaan kuvaan ja ääneen keskittynyt tuotantoyhtiö Digiland Oy havaitsi tarpeen uudistaa verkkosivustoaan. Verkkosivun uudistusta oli mietitty jo jonkin aikaa, ja Digilandilla oli selvä visio, millaiset sivut haluttaisiin – vielä tarvittiin tekninen kumppani toteuttamaan suunnitelma. Tekniseksi kumppaniksi valittiin Tammi Digital.

Modernit verkkosivut

Digilandin verkkosivut kaipasivat modernimpaa otetta ja selkeänä tavoitteena oli saada referenssit esille sivuston vierailijoille.

”Halusimme uudistaa vanhat verkkosivumme nykyaikaisemmaksi. Teemme pääsääntöisesti liikkuvaa kuvaa ja ääntä, joten halusimme saada videot paremmin esiin verkkosivuillemme,” kertoo Digilandin toimitusjohtaja ja tuottaja Jani Heimala.

Digiland oli jo pitkällä suunnitelmassa, millaiset verkkosivut tulisi rakentaa. Tammi Digitalin tullessa mukaan projektiin, pääsi yhteistyö liikkeelle saman tien. Ulkoasu ja sisältö oli mietitty valmiiksi ja Tammi Digital toimi projektissa teknisenä toteuttajana.

”Toimitimme haluamamme ulkoasun ja tekstit Tammi Digitalille, joka rakensi verkkosivut. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa, nopeaa ja täsmällistä”, Heimala kertoo.

Projektin jälkeen yhteistyö on jatkunut saumattomasti

Hyvin toteutettu sivusto on käyttäjälle helppo päivitettävä: sisältöjen päivittäminen käy nopeasti itse. Teknisissä asioissa kannattaa hyödyntää ammattilaisia ja konsultoida toteutuksesta heidän kanssaan. Näin vältytään suuremmilta murheilta tulevaisuudessa.

”Tammi Digital on mutkaton ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille tarvittavan teknisen tuen verkkosivujen ylläpitämiseen sekä rakentamiseen. Voimme suositella Tammi Digitalia varauksetta kaikille”, Heimala sanoo.

Tutustu Digilandin sivustoon.

Tutustu muihin Tammen asiakastarinoihin.

Suosittelija:

Tammi Digital on mutkaton ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani, joka tarjoaa meille tarvittavan teknisen tuen verkkosivujen ylläpitämiseen sekä rakentamiseen. Voimme suositella Tammi Digitalia varauksetta kaikille.

Jani Heimala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tammi Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Digiland Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Noora Kivilahti

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Media

Teknologia

Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

videotuotanto
Verkkosivut
tammi digital
liikkuva kuva verkkosivuilla
videot verkkosivuilla
tekninen toteututs

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia